+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan avautumisesta ulkomaalaisille matkailijoille saadaan joka päivä uutta ja edelisistä poikkeavaa tietoa.

Kaupungissa viime viikolla vieraillut matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn (pikkukuva) kertoi keskustelleensa mahdollisuudesta liittää Pattaya ja Chonburi mukaan Phuketilla ja Koh Samuilla jo toiminnassa olevaan 7+7 -matkailuohjelmaan, jolloin karanteenivapaus ja ulkomaalaisille matkailijoille avautuminen tapahtuisi Pattayalla ikään kuin takaoven kautta.

Lentoyhteys Pattayan ja Phuketin välillä kieltämättä antaa mahdollisuuden tällaisenkin kuvion toteuttamiseen.

Ministerin lausunto asettuu sikäli omituiseen valoon, että miltään muulta taholta ei ole vahvistettu tällaista suunnitelmaa käsitellyn ministerivierailun yhteydessä. Kun vielä muistetaan ministeri Phiphatin äskettäin käymät keskustelut Bangkokin kuvernööri Aswin Kwanmuangin kanssa, joiden sisällöstä ja päätöksistä osapuolten tulkinnat poikkeavat huomattavasti, lienee syytä kaikessa rauhassa jäädä odottelemaan CCSA:n kokouksen perjantaisia päätöksiä 24.9. ennen Phuketin matkan varaamista.

Chonburin provinssin räikeästi Chiang Main, Phetchaburin ja Prachuap Khiri Khanin provinsseista poikkeava koronavirustilanne on omiaan ruokkimaan Chonburin avautumiseen liittyviä spekulaatioita.

Sitä, että Chonburi ylipäätään on mukana lokakuun 1. päivää koskevissa päätöksissä, pidetään Pattayan ja Chonburin lobbareitten suurvoittona.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: