+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Viimeisetkin valtion omistamalle maalle Layan Beachillä talonsa (pikkukuva) rakentaneet ovat nyt saaneet häätömääräyksen ja talot purkutuomion.

Asukkaiden on määräyksen mukaan tyhjennettävä talot syyskuun 30. päivään mennessä tai ne puretaan maan tasalle irtaimistoineen kaikkineen. Häätömääräykset toimitettiin taloissa asuville maanantaina 12.9.

Aiemmin annetuissa häätömääräyksissä asukkaille annettiin oikeus valittaa päätöksestä 15 päivän aikana sen saamisesta ja he käyttivätkin tätä oikeuttaan sangen kiitettävästi.

– Tätä valituskierrettä on nyt katseltu vuodesta 2018, kertoo oikeusistuinten päätöksiä toimeenpanevaa osastoa johtava Paween Kumar, jonka mukaan talojen purkaminen tällä kertaa todella alkaa 30.9.

Häätömääräystä, tällä kertaa lopullista, kiinnitetään talon seinään.

– Kaikki valitustiet on nyt käyty loppuun ja nuo talot ovat maan tasalla 30.9. tai viimeistään sitä seuraavan työpäivän päättyessä. Ne talot nyt kuitenkin on rakennettu valtion maille.

Mikäli häätö ja purkaminen todella toteutuvat 30.9, niin ehkä Pattayan paikallisviranomaisten kannattaisi kysyä Phuketista konsultointiapua? Pattayalla on Walking Streetin merenpuolelle rakennettuja ravintoloita ja pubeja oltu purkamassa jo reilut 30 vuotta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: