+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kuulusteltavansa kuristaneen poliisipäällikön perhe on ilmoittanut, etteivät he valita Joe Ferrarin kutsumanimellä tunnetun poliisieversti Thitisan Utthanaphonin (pikkukuva) tuomiosta, vaan tyytyvät miehelle tuomittuun elinkautiseen vankeustuomioon.

Thitisan oli poliisiaseman päällikkönä Nakhon Sawanissa kun hänet pidätettiin videonauhan perusteella, jossa hän kuulustelutilanteessa kuristi huumekaupasta epäiltyä Chiraphong Thanapatia, 24, jolla vielä lisäksi oli muovipussi päässä hengitystä vaikeuttamassa. Tapausta tutkittaessa tuli ilmi myös Thitisanin valtava omaisuus, jota ei takuulla ihan poliisin palkoilla ole hankittu.

Osa omaisuudesta selittyi tullin antamalla todistuksella takavarikkoihin johtaneista tulospalkkioista, mutta ainoastaan pieni osa. Loppujen epäiltiin olevan joko lahjuksien tai huumekaupalla hankittujen tulojen ansiota. Lopulta korruptio- ja virkavirhetapauksia käsittelevä rikostuomioistuin antoi Thitisanille kuolemantuomion 8.6.2022, mutta tuomio muutettiin elinkautiseksi, koska Thitisan tunnusti itse ainakin osan rikoksistaan.

Joe Ferrariksi kutsuttu poliisipäällikko kuristi elokuussa 2021 kuulusteltavansa kuvassa näkyvällä tavalla. Hänet tuomittiin kesäkuussa 2022.

Ilmoituksen tuomion hyväksymisestä antoi Thitisanin äiti Chanta Utthanaphon, joka kertoi samassa yhteydessä perheen maksavan uhrin omaisille korvauksia tapauksen johdosta. Meniköhän tässä nyt sitten ainakin osa loistoautoista tai luksustalo myyntiin?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: