+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Sri Rachassa sijaitseva Khao Kheow Open Zoo alkaa avata ovensa yöaikaan, jotta ihmiset näkisivät, mitä eläimet puuhaavat auringon laskettua.

Onhan se totta, että eläintarhassa etenkin kissaeläimet pääasiassa lekottelevat päivisin. Nukkuvat eiläimet eivät kauaa jaksa kiinnostaa ja varjoon paenneita ei välttämättä edes näe. Tämä on huomattu myös Khao Kheow’ssa, joka nyt on päättänyt jatkaa aukioloaan iltayön puolelle, jolloin sen asukkaat ovat vähän virkeämpiä.

– Onhan meillä yli 10 vuoden ajan ollut ohjelmassamme se Khao Kheow Night Safari, mutta nyt olemme päättäneet vähän kehittää sitä puolta toiminnassamme. Uskomme ajan olevan oikea tälle uudistukselle nyt, kun ulkomaalaiset ja etenkin thaimaalaiset turistit taas ovat alkaneet käydä täällä, kertoo paikan johtaja Taywin Rattanawongsawat.

Khao Kheow’n yösafari lähdössä matkaan.

– Yöaikaan ihmiset voivat nähdä eläimet kirjaimellisesti kokonaan uudessa valossa ja olemme varmoja siitä, että myös nämä meidän asukkaamme tulevat nauttimaan uusista tapaamisajoista.

Khao Kheow Night Zoo aloitetaan 24.12. Lippujen hinnat ovat aikuisilta 250 bahtia ja lapsilta 150 bahtia. Lippuja voi varata numerosta 09 69 74 25 46.

Loppuun vielä varoituksen sana: Thaimaassa niin yleinen kaksoishinnoittelu, joka räikeimmillään on voimassa kansallis- ja luonnonpuistoissa, saattaa päteä myös Khao Kheow’ssa. Tarkista hinta soittaessasi ja mikäli ulkomaalaisille taas kerran on kalliimmat hinnat, niin kysy, josko esim. thaimaalainen ajokortti auttaisi asiassa.

Alla olevalla videolla hieman ennakkotunnelmia siitä, mitä on luvassa:

0 comments

%d bloggers like this: