+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Alkavatkohan kaupungin virkamiehet pikku hiljaa herätä siihen, että kun totuttaa urakoitsijat siihen, ettei yleisiä töitä mitenkään valvota, niin työn jälki on sitten sen mukaista?

Iso katu- ja viemärityö on South Pattaya Roadilla (Pattaya Tai) kakkoskadun ja kolmoskadun välisellä katuosuudella saatu urakoitsijan mielestä valmiiksi, mutta kaupungintalolla ollaan yllättäen asiasta eri mieltä. Viemärinkansien kun ei kuuluisi kolista niin kuin ne nyt kolisevat aina autojen ajaessa niiden yli. Kolina merkitsee liikettä viemärinkansien ja katupohjan välillä ja liike kuluttaa sekä kantta että katupohjaa paljon nopeammin kuin kunnolla paikoilleen istutetut viemärikannet.

Eaktavee & Dynamic Joint Venture Co. teki kaupungintalon mielestä niin kepulin työn, että apulaiskaupunginjohtaja Manote Nongyai ja kaupungininsinöörit veivät urakoitsijan katsomaan, miksi kaupunki ei ole työn jälkeen tyytyväinen. Saman katselmuksen yhteydessä urakoitsijalle kerrottiin kadunvarren asukkaiden kaupungintalolle tekemistä valituksista aivan uuden ääniefektin ilmestyttyä heidän elämäänsä.

Siinä pellit kolisevat toisiaan sekä katua vasten, kun auto ylittää äskettäin asennetut viemärikannet.

Uusi kaupunginjohtaja Poramase Ngampiches esikuntineen on alkanut käydä tarkastamassa kaupungissa toteutettuja yleisiä töitä ja ilmoittanut mm. että luovutetun työn laatu pidetään tarkkaan mielessä seuraavista urakoista päätettäessä ja tämä alkaa ilmeisesti hiljalleen tuottaa tulosta. Kaivonkansille ollaan tekemässä ensin väliaikaista ja sen jälkeen pysyvämpää korjausta myöhemmin suoritettavaa lopputarkastusta varten.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: