+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Läheiseltä strutsifarmilta karannut pakolainen ehti juoksennella vapaana jokusen tunnin ennen kuin poliisit saivat sen kiinni chonburilaisen ostoskeskuksen parkkipaikalta.

Onhan siellä tullut vastaan vaikka mitä. Takavuosina elefantti oli jokapäiväinen näky Pattayan kaduilla ja niitä eri kielillä puhuvia papukaijoja on vieläkin joidenkin ravitsemusliikkeiden edustoilla. Apinoita aina silloin tällöin kulkeutuu ilmisesesti jonkun kuorman tai niitä vieneen auton mukana kaupunkeihin ja ainakin Pattayan seudulla läheisen krokotiilifarmin nähtävyyksistä joku aina silloin tällöin piipahtaa puntikselle aiheuttaen täysin koronaviruksesta riippumattoman ulkonaliikkumiskiellon pienimmille lapsille.

Mutta että strutsi ostoskeskuksessa. Se on jo jotain!

Don Hualorin poliisi sai ilmoituksen liikenteen seassa juoksentelevasta strutsista keskiviikkona 1.9. iltapäivällä. Paikallinen pelastustoimi, Chonburin kaupungintalon työntekijöitä ja poliisi riensivät hätiin ja löysivätkin parimetrisen strutsin juoksemassa paikallista tietä pitkin. Strutsin perässä ajeli noin kilometrin mittainen autojono.

Lopulta lintu saatiin saarroksiin paikallisen ostoskeskuksen parkkipaikalle, mutta vielä sielläkin poliisilta kului kaksi tuntia sen kiinni saamiseen.

Kun strutsi oli saatu rauhoittumaan, ottivat poliisit yhteyttä läheisen strutsifarmin omistavaan herra Boonkong Leedokmaihin ja kertoivat ottaneensa talteen yhden tämän strutseista. Strutsifarmari suhtautui tilanteeseen rauhallisesti ja epäili paikalle tultuaan hoidokkinsa mahdollisesti päässeen poistumaan farmilta jonkun jätettyä portin auki.

Kiinniotettu eläin selvisi tilanteesta vahingoittumattomana samoin kuin sen kiinniottajat ja muutkin tiellä liikkuneet.

Paikalliset kommentoivat strutsin ritoloita sosiaalisessa mediassa sanomalla sen riehaantuneen siitä, kun ostoskeskukset vihdoin saivat avata ovensa.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Karkulainen on saatu kiinni ja farmari kutsuttu hätiin. Kaikkeen sitä poliisikin joutuu.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: