+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Thaimaan naisten kansallisen ammattilaisturnauksen Pattyan osakilpailu pelataan Phoenix Gold Golf and Country Clubilla 22.-24.6.

Kilpailu on osa kaikkiaan kahdeksan kilpailun sarjaa, jossa palkintorahaa on jaossa yhteensä 20 miljoonaa bahtia (n. 550.000 €) kaudella 2022. Nyt avautuu Pattayan seudulla tilaisuus käydä katsomassa, mistä niitä Jutanugarneja, Thitikuleja ja Tavatanakitteja tulee LPGA -listalle.

– Luotan siihen, että thaimaalaiset naisgolfarit tulevat jatkossakin kilpailemaan maailman eliitin joukossa kunhan vain jatkuvasti järjestämme tällaisia turnauksia, joissa on mahdollista kehittää osaamistaan ja saada kokemusta isommista kilpailuista, sanoi Thai WPGA:n pj. Chanya Sawangchit kilpailua koskevassa lehdistötilaisuudessa.

– Lopullinen päämäärämme on tehdä TWT -tourista Rolex World Ranking -tour jo lähitulevaisuudessa, Chanya jatkoi.

Aiemmat mestarit Parinda Phokan (vas.) ja Chanaettee Wannasaen sanovat, että “nuorison on syytä olla iskussa, jos meinaavat meille pärjätä”.

Chanya kertoi, että vaikka miehillä jo onkin Thaimaassa oma PGA -tourinsa, ei naisilla sellaista ole. Yksittäisistä osakilpailuista hän mainitsi Pattayalla vuosittain järjestettävän Honda LPGA:n, joka osaltaan antaa uusille kyvyille tilaisuuden päästä villin kortin avulla haistelemaan kv. ammattilaiskilpailun tunnelmia.

Nyt Phoenix Golfissa pelattava kolmipäiväinen turnaus pelataan korkeintaan 132 pelaajan voimin. Heistä 60 parasta pääsee kolmantena päivänä pelattavaan finaaliin. Voittaja saa palkintorahaa kaikkiaan 367.500 bahtia (yli 10.000 €).

Mikäli et paikan päälle pääse, niin Phoenix Golfin kisatapahtumia pääsee viikon mittaan seuraamaan myös alla olevasta linkistä:

Thai Women’s Professional Golf Association – English

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: