+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kummankin provinssin kauppakamarit ovat lähestyneet lentoyhtiöitä suoran lentoreitin avaamiseksi provinssien välille.

Phuketin kauppakamarin johtaja Thanusak Puengdet ja muita kauppakamarin edustajia kävi äskettäin Chiang Raissa. Siellä ohjelmassa oli tapaamisia paikallisten yrittäjien sekä Chiang Rain kauppakamaria johtavan Anurat Inthornin ja Chiang Rain matkailua vetävän Promporn Jindawong Netharnin kanssa.

Suora lentoyhteys Phuketin ja Chiang Rain välillä ei ole mikään uusi asia, vaan kyse on ennemminkin kerran olemassaolleen reitin elvyttämisestä. Lentoyhteys Chiang Rain Mae Fah Luangin ja Phuket International Airportin välillä katkaistiin pandemian aikana, kun ihmiset eivät juurikaan matkailleet.

Mae Fah Luang kuuluu Thaimaan kv. lentokenttien joukkoon.

Kotimaan lentojen jälleen vilkastuttua on kummankin provinssin kauppakamarien ja etenkin matkailuväen mielestä aika palauttaa reitti jälleen lentoliikennekartalle. Chiang Rai on Chiang Main ohella matkailijoiden pääkohteita Thaimaan pohjoisosissa ja Phuketin asema Thaimaan eteläosien matkailukohteiden joukossa tuskin on kenellekään epäselvä.

Matkustajien lisäksi lentoteitse aiotaan kuljettaa myös rahtia. Chiang Rain teen ja kahvintuottajat yhdessä sikäläisten hedelmä- ja vihannesviljelijöiden kanssa ovat ilmaisseet kiinnostuksensa toimittaa tuotteitaan lentoteitse Phuketiin. Jälkimmäisille on tärkeää tavaran saapuminen perille mahdollisimman tuoreena.

Chiang Rain matkailuväki on tehnyt luolapoikien tarinasta ja maisemista matkailukohteen.

Elintarvikkeiden lisäksi Phuket toivoo lentoyhteyden myötä saavansa Chiang Raista työvoimaa sesonkihuippua tasaamaan.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: