+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Aivan Malesian rajalla sijaitseva Betong (pikkukuva) on lyhyessä ajassa noussut aivan muunlaiseksi kohteeksi, kuin mitä turistioppaissa kerrotaan.

Syy siihen, ettei Betongia länsimaissa juurikaan tunneta on se, että ylivoimaisesti suurin osa sinne saapuvista (mies)turisteista tulee maahan Malesiasta, Singaporesta, Kiinasta ja Intiasta.

Vaikka eteläinen Thaimaa onkin tunnettu levottomuuksista separatistien ja maan hallinnon välillä, on Betong tutkitusti turvallisin etelän kaupungeista. Lisäksi nämä hallituksen ja separatistien väliset kahnaukset pitävät poliisin jatkuvassa valmiudessa siihen suuntaan, joten vaikka prostituutio onkin Thaimaassa laitonta, niin poliisin voimavarat eivät kertakaikkiaan riitä sitä Betongissa valvomaan.

Oheinen CNA:n tuottama video kertoo asiasta enemmän.

Ja kyllä, tämä on juuri se sama Betongin kaupunki, jota TAT:n tiedotteessa kesäkuussa kehuttiin luonnonpuisto- ja ruokakulttuurikohteena oikein upean videon voimin. Ehkä juuri sitä mainontaa suunnataan nyt länsimaisille turisteille, koska aasialaisten suhteen Betongin peli on jo menetetty. Kaupungin asukaslukuun suhteutettuna siellä käy enemmän seksituristeja kuin missään muualla Thaimaassa.

Mikäli haluat nähdä kontrastin paikallisen matkailuväen promovideon ja CNA:n tuottaman pornovideon välillä, niin vilkaise ensin mainosmiesten tuottama video osoitteessa:

www.thaimaansuomalainen.com/thaimaan-katketty-aarre 

ja katso vasta sen jälkeen tuo allaoleva:

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: