+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Bali Hain satamaan kaavailtu pikaveneiden lastaus- ja purkausalueen remontti laajenee käsittämään myös laivoille johtavan siltayhteyden varsinaisen laiturialueen ja satamaterminaalin välillä.

Pattayan kaupunginjohtaja Poramase Ngampiches kertoi laivojen lähtöpaikoille johtavan kävelysillan perustusten olevan pettämässä ja siksi satama-alueen korjaustöitä varten ollaankin nyt osoittamassa yhteensä 30 miljoonaa bahtia (n. 810.000 €) varoja kaupungin budjetista. Viimeksi samaista kävelysiltaa korjailtiin isommin vuonna 2015. Pattayalle niin tyypilliset huolimattomasti tehtyjen korjaustöiden korjaustyöt tehtiin vuonna 2017.

Käveltäväksi tarkoitettu silta joutui erityisen lujille, kun Pattayan ja Hua Hinin väliä liikennöivien katamaraanien huoltoajoja hoidettiin kuorma-autoilla.

Kaupunginjohtaja ehdotti myös katoksen rakentamista kävelysillan päälle. Se olisi omiaan suojaamaan turisteja niin auringonpaahteelta kuin sateeltakin.

Tähänastisia korjaustöitä varten oli ennestään budjetoitu noin 20 miljoonaa bahtia ja kun lasku nyt onkin nousemassa 30 miljoonan bahtin suuruiseksi, niin sitä varten tarvitaan vielä kaupunginvaltuuston päätös.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: