+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Pattayan poliisi arvelee yli sadan asiakkaan paenneen paikalta läpi ikkunoiden ja yli aitojen yökerhoksi osoittautuneessa taidegalleriassa Jomtienillä.

Kaikki yökerhot ja baarithan ovat virallisesti olleet suljettuina huhtikuun alkupäivistä 2021 alkaen koronavirussyistä, mutta koska Pattaya kuuluu ns. sinisiin turistialueisiin, on täällä annettu baareille lupia muuttua tilapäisesti ravintoloiksi, kunhan noudattavat anniskeluaikoja ja -määräyksiä. Mikäli sitä ei Pattayalla ymmärretä, niin loppuu sekin lysti hyvinkin nopeasti.

Viimeöinen ratsia alkoi klo 22.30 itsensä poliisipäällikkö Kullachart Kullachain (pikkukuva) johdolla ja kohteena oli Jomtienin kakkoskadulla sijaitseva Ma Ha Na Cafe and Art Gallery lähellä soi yhdeksää. Puolitoista tuntia iltayhdeksäksi säädetyn sulkemisajan jälkeen.

Poliisin mukaan “taidegallerian” henkilökunta yritti kaikin keinoin hidastaa poliisin peremmälle pääsemistä edesauttaen tällä tavoin yli sadan paikalla olleen asiakkaan pakenemista. Asiakkaat olivat sekä thaimaalaisia että ulkomaalaisia, jotka pakenivat taka- sekä sivuovista ja hyppivät ikkunoista ulos.

Taidegalleriaksi naamioitu paikka osoittautuikin ratsiassa yökerhoksi.

Edellisyönä pidätettiin Pratamnak Hillillä poliisin tekemissä ratsioissa useita baarinpitäjiä aukioloaikojen rikkomisista. He viettivät kaikki yönsä putkassa ja pääsivät 100.000 bahtin (n. 2.600 €) takuita vastaan vapaiksi odottamaan oikeudenkäyntiä. Poliisin linja on selvästikin tiukkenemassa maanantai-iltaan verrattuna.

Eilisiltana tosin samat baarit olivat jälleen auki normaalisti.

0 comments

%d bloggers like this: