+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisia tarvittiin Walking Streetin XS go go -baarissa (pikkukuva) keskiviikkona 10.5. aamuyöllä klo 1.30, kun eteläafrikkalainen mies ei millään suostunut uskomaan, että yhden ihmisen baarilasku voi olla 9.470 bahtia (n. 260 €).

Jokainen Pattayalla pidempään oleskellut baarien mies tietää, että 1.000 bahtin lasku vaatii jo uhrautuvaisen ehtoorupeaman ja 2.000 bahtia on yksistään istuskelevalle ihmiselle jo aika ehdoton yläraja, joten voinet kuvitella herra John Paul Viljoenin, 40, hämmästyksen, kun tehokkaasti vietetyn illan päätteeksi pöytään kyörättiin 9.470 bahtin suuruinen lasku. Asikkala-Kuhmoinen -akselilta tuttu sanonta ryyppäsin kuin viisi miestä tuli ainakin laskun osalta täytettyä keskiviikkoillan ja -yön mittaan.

Paikalle tulleet poliisit löysivät päävammoja saaneen ja verta vuotavan eteläafrikkalaisturistin paikalle saapuessaan. Paikalla olleet XS go go’n turvamiehet kertoivat asiakkaan suuttuneen silmittömästi laskun saatuaan. Juopuneen oloinen asiakas oli heittänyt rypistämänsä laskun erästä paikalle saapunutta turvamiestä päin ja yrittänyt väkipakolla poistua baarin tiloista.

Melkoinen kalabaliikki käytiin XS:n edustalla ennen kuin tilanne alkoi selvitä.

Turvamiehet pyrkivät estämään maksamatta jättävän asiakkaan poistumisyritykset. Tässä tohinassa herra Viljoen oli turvamiesten mukaan kaatunut ja lyönyt päänsä.

Sekä turvamiehet että Viljoen vietiin poliisiasemalle neuvotteluja ja turvakameroiden kuvien katsastusta varten. Aamun tunteina eteläafrikkalainen lopulta maksoi laskunsa ja pääsi maksun suoritettuaan vapaaksi poliisiasemalta.

Pattayan poliisista ilmoitetaan, että tapauksen tutkinta ei suinkaan pääty tähän, vaan seuraavaksi yritetään selvittää, mistä kaikesta asiakkaan saama 9.470 bahtin lasku muodostui. Siihen mitä ilmeisimmin on pakko sisältyä jotain muutakin kuin itse juotuja drinkkejä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: