+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tammi- helmikuun vaihde tarjoaa huahiniläisille tennisfaneille kiinnostavaa katsottavaa.

True Arena ja 30.1.-5.2. ovat paikka ja päivämäärät, jolloin maailman tennisaateliin kuuluvat naiset ottavat mittaa toisistaan Hua Hinissä. Kaksi vuotta ehtikin jo mennä siitä, kun WTA -tennistä Hua Hinissä viimeksi pelattiin, joten mielenkiintoa varmasti riittää.

Mikäli haluat nähdä maailman tennistähtiä muuallakin kuin tenniskentällä, niin bongareille vihjeeksi turnauksen virallisen hotellin nimi, Holiday Inn Resort Vana Nava. Suuri osa porukasta asuu siellä.

Puolan Magda Linette on pelaaja, joka viimeksi on juhlinut naisten kaksinpelin voittoa True Arenalla vuonna 2020. Järjestäjien mukaan tämänkin vuoden osanottajalista on aika näyttävä, sillä heidän mukaansa tennisväki pitää Hua Hinin turnauksesta kaupungin ilmapiirin vuoksi.

Turnauksen johtajistoon kuuluva Paradorn Srichaphan, itsekin aikoinaan ATP -rankingissa yhdeksäntenä keikkunut, kertoi monen ammattilaisen alkaneen jo marraskuussa kysellä Hua Hinin WTA -turnauksesta.

– Useat pelaajat ovat jo kyselleet Hua Hinistä ja olen kertonut heille meillä olevan täydet valmiudet tuoda Hua Hin jälleen WTA -kalenteriin vuonna 2023. Olemme täysin varmoja siitä, että saamme tänne jälleen maailmanluokan ammattilaisia nauttimaan hyvin organisoidusta turnauksesta ja aidosta thaimaalaisesta vieraanvaraisuudesta, hän totesi marraskuussa.

Tuossa otsikon pikkukuvassa on muuten ATP rankingissa sijalla 39 oleva ukrainalainen Anhelina Kalinina, 25. Slava Ukraini!

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: