+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Walking Streetin rantakadun puoleisessa päässä avattu Frog Beer Bar Complex sijaitsee entisen Simon Complexin paikalla, mutta näyttää hyvin erilaiselta kuin edeltäjänsä.

Jo paikan rakennusvaiheessa oli nähtävissä monen pään kääntyvän illanviettäjien kulkiessa paikan ohi, eikä ihme. Nyt, kun paikka on vielä muutamaa vuokralaista vaille avoinna, on nähtävissä, että ulkoilmabaarialue voi olla muutakin kuin pelkkiä baarijakkaroita, -tiskejä ja kikattavia tyttöjä.

Pelkästään valaistukseen on uponnut 20 miljoonaa bahtia (n. 560.000 €) ja sen kyllä huomaa. Perinteisten baarien lisäksi on alueella kunnollinen ravintola, yläkerran lounge -tilat ja kun Walking Streetillä ollaan, niin merenrantaakin on osattu hyödyntää. Alueen erikoisuutena, tervetulleena sellaisena, on ainoastaan yksi DJ, joka hallitsee koko alueen musiikkitarjontaa. Näin perinteisistä ulkoilmabaarien alueista tuttu musiikkikakofonia on vältetty. Täällähän kuulee jopa omat ajatuksensa!

Vanhan Simonin erinomaista sijaintia ja näköaloja on hyödynnetty myös uudessa Frog Beer Bar Complexissa.

Kaiken kruunaa erityistilaisuuksia ja konsertteja varten rakennettu esiintymislava. Toivotaan, että sille on jatkossa säännöllistä käyttöä.

Käykäähän katsastamassa paikat, kun ensi kerralla käytte Walking Streetin maisemissa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: