+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kaupungintalolta (pikkukuva) on tullut näin turistikauden alla seitsemän Walking Streetillä noudatettavaa sääntöä, joita valvovat sekä kadulla iltaisin päivystävä turistipoliisi että Pattayan poliisin omat partiot.

Säännöt koskevat etupäässä Walking Streetillä ja sen poikkikaduilla toimivia yrittäjiä, mutta onpa osalla vaikutuksensa asiakkaisiinkin, joten tässä koko kokoelma lyhyesti:

  1. Walking Street suljetaan ajoneuvoliikenteeltä iltaisin klo 21 ja avataan jakeluliikenteelle jälleen aamuisin klo 5. Hätätilanteissa esimerkiksi paloautot ja ambulanssit toki päästetään hoitamaan tehtäviään.
  2. Raskas liikenne pysyy jatkossa kokonaan poissa Walking Streetiltä. Nyt kun on nähty, kuinka hirveän tuskan takana kadun korjaaminen on ollut, ei sinne enää päästetä mitään betoniautoja laatoituksia turmelemaan.
  3. Autojen pysäköintipaikat vaihtelevat parillisina ja parittomina päivinä entiseen malliin.
  4. Yritykset eivät saa jättää edellisen yön roskiaan kadulle ennen jäteautojen tulemista aamuviideltä.
  5. Kaikki pelastustoimen kulkuneuvoja hidastavat kyltit ja mainosvalot on korvattava uusilla. Tarkemmat ohjeet yrityksille tekeillä.
  6. Kadulle ei saa asettaa mitään tavaraa telineille myytäväksi, mutta katumyynti on sallittua asianmukaisella luvalla.
  7. Yritykset, joiden lattia tai perustukset ovat katutasoa korkeammalla joutuvat hoitamaan sisääntulo- ja poistumisreitit omalla kustannuksellaan.
Walking Streetillä saa jatkossakin olla näitä kulkusuuntaan nähden poikittain aseteltuja mainosvaloja kunhan ne eivät haittaa esim. paloautojen kulkua.

Näiden sääntöjen julkistamisen myötä voidaan todeta Walking Streetin katu- ja muiden töiden olevan nyt 95 -prosenttisesti valmiita. Seuraava Walking Streetiä koskeva tapaaminen on kaupungintalolla 8.9. klo 15.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: