+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Varovaisena enteenä paluusta kohti normaaliaikoja ovat Pattayan kaupungin järjestyssääntöjä laativat ja niiden noudattamista valvovat viranomaiset ilmoittaneet, että torstaista 28.4. alkaen ei ajoneuvoilla enää ole asiaa Walking Streetille iltaisin ja yöaikaan.

Koronapandemian iskettyä Thaimaahan alkuvuodesta 2020 ja turistien poistuttua niin Pattayalta kuin muualtakin Thaimaasta kevään 2020 mittaan, on Walking Streetilläkin saanut ajella suhteellisen vapaasti.

Viime viikkojen aikana monet Walking Streetin “ravintolat” ovat kuitenkin avanneet ovensa, maahantulotesti on poistumassa 1.5. ja alkoholin anniskeluaikojakin ollaan pidentämässä, joten paluu iltaiseen ja öiseen ajokieltoon alkaa olla pakko toteuttaa, jotta Walking Streetillä voidaan elää kadun nimen edellyttämällä tavalla. Kävijämäärät alueella ovat voimakkaassa nousussa, joten ajokielto astuu voimaan torstaina 28.4. klo 19 ja jatkuu seuraavaan aamuun kello kuuteen. Näillä mennään tästä eteenpäin.

Jokohan meillä ensi kaudella olisi taas normaali Walking Street? Maskeilla tai ilman.

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin poliisi valvoo liikennettä Walking Streetille Bali Hain sataman puoleisessa päässä ja rantakadun päässä turistipoliisi hoitaa samaa hommaa. Jakeluliikenne alueelle on sallittua päiväsaikaan.

Talvikaudella 2022-2023 tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuinka TreeTownin alueella yrittävät kynsin ja hampain pitää kiinni Walking Streetiltä kaappaamistaan kävijöistä ja Walking Streetillä puolestaan haluavat omansa takaisin. Ottamatta mitään pois TreeTownilta olisi hyvä nähdä Walking Streetin edes osittain onnistuvan pyrkimyksissään, sillä liiketilojen vuokrat alueella ovat tähtitieteellisen korkeita.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: