+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Joulukuu sitten tuli ja meni. Vuosi 2018 jää meille mieliin kahdesta asiasta:

Ensinnäkin meidän lukijamäärämme ylitti ensimmäisen kerran 30.000 lukijan rajan syyskuussa 2018 ja toiseksi vuoden 2018 joka ikinen kuukausi oli lukijamääriltään edellistä vuotta parempi. Tästä voi olla aika vaikea parantaa, mutta yritetään.

Joulukuussa 2018 meillä oli 23.248 lukijaa, kun teitä vuotta aikaisemmin oli 21.480. Lukukertoja kertyi joulukuussa 2018 yhteensä 39.088. Myös tilaajien määrä ylitti vuonna 2018 jo alkuvuodesta 500 kpl rajan. Nyt teitä, joille tulee jokainen Thaimaansuomalaisen artikkeli suoraan sähköpostiin, on 524 kpl. Jahka tuhannen tilaajan raja on ylitetty, alamme tuottaa tilaajille aivan omaa sisältöä, joka näkyy ainoastaan heille. Teknilliset valmiudet siihen on Teksasissa jo luotu.

Se oli kevättä 2018, kun Thaimaansuomalaisen ylläpito muutti sinne taalainmaalle Teksasiin. Sen jälkeen eivät ole virukset meidän postilaatikoihin iskeneet eivätkä sivutkaan ole ihmeemmin kaatuilleet. Ovat pitäneet, mitä lupasivat, vaikka Freedome välillä väittääkin meidän olevan suojaamattomassa yhteydessä heidän kanssaan. Tätä kestää yleensä pari sekuntia silloin, kun yhteytemme alkaa. Iskun paikka nettivirusten kylväjille?

Meidän vuotemme 2019 näyttää alkavan lupaavissa merkeissä. Gizmon ja Harrin uutuuskirjan myynti lähti vetämään erittäin hyvin ja tammikuun Pattayan sekä Hua Hinin Suomalaisista näyttää tulevan paremmat kuin ikinä ennen. Hua Hinissä All Around Asia -matkatoimiston väen kanssa tehty yhteistyösopimus on poikinut ainakin uskomattoman upeita kuvia sekä uutuutena tehtäväsivun, jonka parissa aika kuluu rattoisasti jonnekin saariretkelle lähtöä odotellessa. Kumpaakin lehteä taittava Nue ehti jo ehdottaa tehtäväksi sen verran jäynää, että julkaistaisiin Pattayan Suomalaisen tehtäväsivun ratkaisut Hua Hinin Suomalaisessa ja päinvastoin. Nähtäisiin samalla kuinka matkailu kaupunkien välillä kehittyy.

Kiitämme teitä kaikkia lukijoita kuluneesta vuodesta 2018 ja meidän uudenvuodenlupauksemme teille on vuoden 2019 aikana tehdä entistä kiinnostavampaa nettilehteä. Tänä vuonna on meininki kehittää teidän lukijoiden ja meidän tekijöiden välistä vuorovaikutusta niin, että teidän juttuvinkeistänne poikii entistä enemmän sisältöä näille sivuille ja tuonne nettikaupan puolelle alkaa ilmestyä muutakin kuin kirjoja. Niin kuin tämä t-paita, joka minulla nytkin on ylläni. Siinä lukee, että “Olen pilalle hemmoteltu nainen, koska minulla on niin fantastinen mies. (Ja joo, se osti minulle tämän paidan.)”

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: