+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Paikalliset viranomaiset yhdessä Immigration -poliisin kanssa löysivät järkytyksekseen seitsemän ulkomaalaista naista, joita epäillään prostituution harjoittamisesta Walking Streetillä.

Koska moinen on Thaimaassa laitonta ja lisäksi erittäin haitallista perhelomakohteena tunnetulle Pattayalle, päättivät Immigration -poliisit pidättää neljä uzbekistanilaista, kaksi egyptiläistä ja yhden ugandalaisen naisen prostituutiosta epäiltynä. Viranomaisten pidätyksestä tekemässä raportissa korostetaan sen olevan Pattayalla kerrassaan tavatonta, että ulkomaalaisille turisteille prostituutiopalveluita tarjotaan.

Kaiken lisäksi Immigrationista ilmoitetaan ugandalaisen naisen saaneen jo kertaalleen varoituksen samasta toiminnasta epäiltynä ja niinpä häntä ollaan nyt karkottamassa Thaimaasta.

Thaimaalaiset sairaanhoitajat tekemässä pyyteetöntä työtään auttaen onnettomuuteen yöaikaan joutuvia turisteja.

Muut kuusi naista saivat sakot, joiden suuruutta ei ilmoitettu, ja pääsivät sakot maksettuaan vapautettuun varoitusten saattelemana. Heidät tullaan myös karkottamaan maasta, mikäli ikinä jäävät kiinni vastaavasta toiminnasta.

Thaimaan Suomalainen ei osaa kuin ihmetellä, mikä kumma ajaa juuri ulkomaalaiset naiset Pattayalle kaupittelemaan itseään, kun thaimaalaiset eivät edes näytä esimerkkiä moisesta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: