+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Turistit ja muut juhlijat jatkoivat vesisotaansa Patongin Bangla Roadilla osana perinteistä Songkranin viettoa kielloista ja poliisin läsnäolosta piittaamatta.

Poliisi ja paikalliset viranomaiset ilmestyivät katukuvaan sen jälkeen, kun kuvat tiistai-iltaisesta vesisodasta levisivät iltauutisten välityksellä kautta koko Thaimaan. Pääministeri Prayut Chan-O-Cha vaati paikallisviranomaisilta toimenpiteitä vesisodan hillitsemiseksi, mutta vähänpä tuo näytti vaikuttavan.

Banglalla toimivia yrittäjiä varoitettiin seurauksista, mikäli nämä sallivat vesisodan yritystensä edustalla, mutta toistaiseksi ei ole tullut mitään tietoa sakoista tai syytteistä niitä yrittäjiä kohtaan, joiden omistamien baarien ja ravintoloiden edustalla vesisotaa on käyty. Itse asiassa poliisi ei missään vaiheessa ryhtynyt minkäänlaisiin toimiin vesisodan hillitsemiseksi.

Tytöt tahtoo pitää hauskaa. Myös eri baarien henkilökuntaa näkyi Banglalla vahvasti “aseistautuneina”.

Sotaa käyvien kunniaksi on sanottava, että ainoastaan erilaiset vesipyssyt olivat käytössä. Kukaan ei heittänyt kauhalla vettä ämpäreistä ohikulkijoiden niskaan.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: