+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

IKAR Airlinesin suora lentovuoro Moskovasta laskeutui Phuketin kv. lentokentälle sunnuntaina 30.10. avaten pään venäläisten paluulle Phuketiin.

Lento EO3477 Moskovan Sheremetjevon lentokentältä saapui portille 11 n. klo 13.30 mukanaan 449 matkustajaa. Oliko se hyvä, vaaai oliko se paha, lauloi Sleepy Sleepers aikoinaan ja nyt saadaan nähdä, millaisia turisteja Venäjältä tähän lähtöön tulee. Ovatko he niitä äveriäitä venäläisiä, joita joku ruplan kurssi ei pahemmin hetkauta vai ovatko he niitä kumisaappaat jalassa päivisin varaosaliikkeitä kiertäviä ja iltaisin parvekkeillaan pussikaljoja vetäviä venäläisturisteja, joita jonnekin Pattayalle tuli venäläisturismin viimeisinä vuosina, jää nähtäväksi.

Todennäköisimmin ja toivottavasti näillä tulijoilla on jonkun muun kuin venäläisten pankkien myöntämiä luottokortteja ja/tai taskut täynnä dollareita ruplien sijasta. Muuten on ainakaan matkailutuloista Phuketissa turha haaveilla.

Epätietoisuudesta huolimatta venäläiset otettiin vastaan thaimaalaisen kohteliaasti.

Venäläiset otettiin Phuketin kentällä vastaan thaimaalaisen kohteliaasti. Koneesta purkautuvia matkustajia vastassa oli henkilökuntaa niin Phuketin lentokentän kuin kenttää operoivan Airports of Thailandinkin (AoT) puolelta.

Venäjän suurin lentoyhtiö Aeroflot aloitti niinikään suorat lennot Phuketiin sunnuntaina. Ensimmäinen vuoro Moskovasta jysähti Phuketin kentälle illalla klo 21.20.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: