+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Järkytys oli melkoinen, kun avasimme Thaimaan valtiollisen matkailun edistämiskeskuksen nettisivut kohdasta Mae Phim.

Jos jonkun, niin The Tourism Authority of Thailandin luulisi olevan perillä maan turistikohteista ja paratiisirannoista, mutta mitä vielä. Käykääpä katsomassa Mae Phimiä koskevat nettisivut, jonne pitäisi olla kerättynä kaikki kohdetta koskevat oleelliset tiedot.

Eikä tämä vielä mitään. Syötimme Googleen hakusanat Mae Phim news ja löysimmekin Facebookista hakuamme vastaavan otsikon. Ei kun sutena sinne. Käykääpä tekin katsomassa paikallista englanninkielistä uutisvirtaa.

Mae Phim on myös thaimaalaisten suosiossa.

Vasta kun alkaa etsimällä etsiä uutisia Mae Phimistä ymmärtää sen työn arvon, jonka Ilpo Luoma-aho on tehnyt kootessaan Mae Phimin suomenkieliset nettisivut. Sivuille pääset kätevimmin klikkaamalla ruudun oikeassa laidassa näkyvää banneria.

Suomalaiset Mae Phimissä on hyvä “kysy paikkakuntalaisilta” -teemainen ryhmä Facebookissa ja paikallisten suomalaisten erinomainen tiedotuskanava. Ryhmään kannattaa liittyä, mikäli sinulla on mitään tekemistä Mae Phimin kanssa.

Thaimaan Suomalainen ottaa edelleen vastaan vinkkejä tapahtumista ja uutisista Mae Phimissä. Muistathan, että julkaistuun juttuun johtaneet vinkit palkitaan. Juttuvinkkejä voi lähettää osoitteeseen thaimaansuomalainen@gmail.com

Mikäli löydät kiinnostavan paikan Mae Phimin seudulta, on sekin aina vinkin arvoinen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: