+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayalla on sitten kaikilla niillä seuduilla, joita valtuuston ja kaupunginjohtajan vaali koskee, voimassa alkoholin myyntikielto vaalipäivänä.

Uusi kaupunginjohtaja ja -valtuusto valitaan ensi viikonloppuna ja niinpä 24 tuntia voimassa oleva alkoholin myyntikielto alkaa lauantaina 21.5. klo 18.00 ja päättyy äänestyspaikkojen sulkeutuessa sunnuntaina 22.5. klo 18.00. Tällä ilmeisesti halutaan varmistaa se, että kukin äänestäjä on vaaleihin oman panoksensa antaessaan oikeustoimikelpoinen.

Myyntikielto koskee niin kauppoja kuin ravintoloitakin. Näin ollen lauantai-ilta ja sunnuntaipäivä ovat mitä loistavinta aikaa poiketa esim. Bang Sarayssa tai käydä vaikka Huay Yaissa tutustumassa aivan kylän keskustassa sijaitsevaan temppeliin.

Pattaya on niin lähellä Bang Sarayta, että se näkyy hyvin jopa tästä rantaravintolan terassilta.

Pattayan Suomalaisen toimittaja kysyi takavuosina vähän korkeampiarvoisen poliisin kanssa vaalipäivän oluella Soi Diamondin iltapäivässä istuessaan, että miksi ihmeessä farangeille ei myydä olutta vaalipäivinä, kun eihän farangi edes äänestä?

Poliisimies oli tuijottanut toimittajaa tiukasti hetken aikaa ennen kuin vastasi, että missään päin Thaimaata ei koskaan tule olemaan ulkomaalaisella mitään sellaista oikeutta, mitä thaimaalaisella ei ole. Asenne, jonka toivoisi Suomessakin yleistyvän.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: