+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan uusi ykköskohde on saamassa kokonaan uusitun laiturialueen 200 miljoonan bahtin (n. 5,4 meur) budjetilla.

Ennen kuin aletaan kiljua tai hyppiä riemusta, niin todettakoon töiden Na Banin laiturialueella alkavan vasta reilun vuoden kuluttua. Projektille on jo myönnetty sekä budjetti että rakennuslupa, joten se varmasti toteutuu sitten aikanaan.

Töiden alkamisaika siirtyy vuoteen 2024. Niiden arvellaan kestävän kolmisen vuotta ja jahka projekti on valmis, tulee Na Banin laituri olemaan T -kirjaimen muotoinen ja siihen mahtuu maksimissaan 300 -paikkainen alus. Laiturin siipien suojaan voivat ankkuroitua pienemmätkin alukset. Jopa pikaveneet.

Tältä siellä näyttää nyt. Tulossa on uusi, entistä suurempi laiturialue.

Nyt, kun bangkokilaiset ovat löytäneet Koh Larnin, on saaren laiturikapasiteetti käymässä riittämättömäksi. Myös kuljetuskapasiteetti Bali Hailta Koh Larnille on lujilla etenkin viikonloppuisin. Tarvitaan lisää aluksia laivaliikenteeseen saaren ja mannermaan välillä ja lisää laituritilaa kasvavien ihmis- ja tavaramäärien kuljettamiseen. Kaiken tämän lisäksi Koh Larnilla on alettu haaveilla risteilymatkustajista.

Bali Hailla tarve ei ole yhtä akuutti kuin Koh Larnin puolella, koska liikenteestä poistuneet Hua Hiniin matkustajia kuljettaneet katamaraanialukset jättivät jälkeensä paljon laiturikapasiteettia.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: