+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Mikäli olet ulkoilmaihmisiä, saattaa sinua hyvinkin kiinnostaa tämä Phetchaburin Nong Ya Plongissa Kaeng Krachanin kansallispuiston kylkeen avattu uusi retkikohde.

Phetchaburin kuvernööri Nattawut Petchpromsornin mukaan maan hallitus kannustaa kaikkien provinssien matkailuväkeä etsimään kotiprovinssistaan kohteita, joista voidaan tehdä matkailutuotteita. Tällä tavoin halutaan edistää kotimaan matkailua.

Uusi kohde on saatu aikaan korjaamalla ja parantamalla vanhaa. Aiemmin Khao Kratingin vuorelle johtaneet 800 porrasta on korjattu ja portaiden määrää lisätty niin, että nyt nuo yhteensä 1.000 askelmaa vievät aivan vuoren huipulle, josta aukeaa huikaisevat näköalat kaikille tavoitteen saavuttaneille.

Vaellus luontopolkua pitkin kaikkine portaineen kestää noin tunnin ja nähtävää reitin varrelle kertyy ainakin Ban Laemin, Hat Chao Samranin, Hat Puek Tian ja Cha-Am Beachin verran. Auringonlaskun jälkeen Phra Nakhon Khirin valot ovat myös nähtävissä.

Phetchaburin provinssin matkailutoimen väki esittelemässä uutta luontokohdetta.

Luontopolun yhteyteen Khao Krating -vuoren yläosaan on vielä suunnitteilla leiripaikka. Paikallisviranomaiset suunnittelevat sähkön vetämistä leiripaikalle sekä wc -tilojen rakentamista retkeilijöitä varten.

Kuvernööri Nattawut uskoo, että valtaosa Phetchaburin provinssin asukkaista ei vielä edes tiedä Khao Kratingin olemassaolosta mitään, mutta ehkä sekin asia muuttuu pian.

 

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: