+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Star Petroleum Refining Company (SPRC) on ilmoittanut viranomaisille uudesta öljyvuodosta, joka löytyi sen edellisen öljyvuodon korjauksen yhteydessä.

SPRC kertoi uuden vuodon löytyneen läheltä edellistä vuotokohtaa. Vaikka se onkin jo tilapäisesti tukittu, pyytää yhtiö viranomaisilta apua koko putken täydellistä tutkimista varten, jotta vastaavilta öljyvuodoilta vastaisuudessa vältyttäisiin.

Se varmasti onkin tarpeen, sillä nyt on lyhyen ajan sisään raportoitu jo kolme öljyvuotoa samasta putkesta. Ensin oli se suuri vuoto Map Ta Phutin rannikolla, joka havaittiin 25.1. Toinen vuoto havaittiin 10.2, kun sen ensimmäisen vuodon syitä tutkittiin. Ja nyt tämä.

Tämä kuva selvittää parhaiten, mikä siellä vuotaa ja mihin sitä tarvitaan.

Samaan aikaan, kun SPRC ihmettelee putkensa vuotamista, on Rayongin varakuvernööri Anant Nakniyom ilmoittanut viranomaisten valvovan kaikkia Rayongin rantoja varmistaakseen, ettei Mae Ramphueng Beachillä nähty öljyvahinko pääse toistumaan. Hän muistuttaa öljyvahingoista kärsineitä yrittäjiä näillä olevan oikeus vahingonkorvauksiin. Vahinkoilmoitukset tulee lähettää provinssin hallinnon toimistoon.

Hän lupasi viranomaisten pitävän huolen siitä, että SPRC korvaa kaikki aiheuttamansa vahingot.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: