+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Jo tuhannet turistit ovat jättäneet Phuketin sen jälkeen, kun Phuketin hiekkalaatikon 7+7 -ohjelmalisäys astui voimaan elokuun 17. päivänä, kertoo Thaimaan taloudellisen tutkimuskeskuksen, Centre for Economic Situation, tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana.

Ohjelman mukaisesti kaikki kahteen kertaan rokotetut ja negatiivisen koronatestituloksen antaneet ulkomaalaiset turistit voivat seitsemän päivää Phuketilla vietettyään siirtyä lomailemaan mihin tahansa laajennusohjelmassa mukana olevaan kohteeseen. Näitä löytyy Krabin, Phang-Ngan ja Surat Thanin provinsseista. Tiedottajan mukaan jo 3.578 turistia on ehtinyt käyttää tätä mahdollisuutta hyväkseen.

7+7 -ohjelmassa mukana olevien kohteiden lisäksi turistit ovat suunnanneet kulkunsa Phuketista myös Bangkokiin, Prachuap Khiri Khaniin (Hua Hin), Chiang Maihin ja Chonburiin (Pattaya).

Phuketiin virtaa päivittäin lisää ulkomaalaisia turisteja. Eniten heitä tulee Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Israelista, Ranskasta ja Saksasta.

Kerroimme aiemmassa uutisessamme Koh Samuin sekä sen naapurisaaret käsittävän Samui+ -ohjelman olleen kaikkea muuta kuin suurmenestys, mutta nyt on tiedottaja Thanakornin mukaan asioihin tulossa muutos. Bangkok Airwaysin suorat lennot Phuketilta Koh Samuille alkavat 25.8. ja se on tuova Samuille paljon enemmän turisteja kuin tähän mennessä nähdyt reilut 500.

Thaimaan joutuminen “punaisten matkakohteiden listalle” niin Yhdysvalloissa kuin Iso-Britanniassakin on poikinut ulkomaille suunnatun kampanjan, jossa markkinoidaan juuri Phuketia Thaimaan turvallisena kohteena, tiedottaja kertoi.

Samui+ -ohjelman uskotaan hyötyvän 7+7 -laajennuksesta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: