+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan poliisi jatkoi viikonlopun aikana Club Onesta alkanutta pubeihin, baareihin ja yökerhoihin kohdistuvien ratsioiden sarjaa.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä löytyi Walking Streetiltä yökerho, joka oli auki vielä lain määräämän sulkemisajan klo 02 jälkeen. Paikassa myytiin alkoholin lisäksi myös barakua, joka on laitonta kannabistuotteet vapauttaneessa Thaimaassa. Myös Shishan ja Hookahin nimellä tunnettu vesipiippu on pehmeäsavuinen tupakkatuote, jonka aromi voi olla vaikka omenainen tai menthol. Makuja on monia.

Pattayan poliisit saapuivat Flexx Clubiin yhdessä Chonburin poliisista saamiensa vahvistusten kanssa klo 03 lauantaina 3.12. ja löysivät yli 150 thaimaalaista ja ulkomaalaista jatkamassa hyvin alkanutta juhlintaansa.

Pattayalainen poliisi (kesk.) kantaa takavarikoimaansa Baraku -piippua pois Bali Hailla sijaitsevasta ravintolasta viime vuoden marraskuussa.

Yökerho suljettiin välittömästi ja paikan johtaja vietiin Pattayan poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Hän tulee saamaan syytteen aukiolosäädösten rikkomisesta. 16 vesipiippua takavarikoitiin.

Toinen saman yön “löydöistä” oli Posh 69 -yökerho, joka sai kunnian olla ratsian kohteena jo toisen kerran saman viikon aikana. Soi Bongkotilla sijaitsevaan yökerhoon tehtiin ratsia suurin piirtein sulkemisaikaan, joten aukiolosäädöksiä ei vielä ehditty rikkoa. Seitsemän asiakasta antoi huumetestissä positiivisen näytteen.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä löytyi vielä kaksi paikkaa lisää. Kumpaankin tehtiin ratsiat selvästi laillisen aukioloajan jälkeen. Toinen paikoista oli lesbobaari nimeltään Fino Pub ja toinen Up to You Karaoke & Pub.

Tunnelmia Flexx Clubilla ratsian alkamisen jälkeen.

Kävi ilmi, ettei kummallakaan baarilla ollut minkäänlaisia lupia. Molempien baarien paikalla olleet vastaavat hoitajat pidätettiin ja heitä tullaan syyttämään alkoholituotteiden myynnistä lakisääteisten aikarajojen ulkopuolella sekä baaritoiminnan harjoittamisesta ilman asiaan kuuluvia lupia. Lisäksi poliisi esittää Chonburin kuvernöörille molempien paikkojen sulkemista vähintään viiden vuoden ajaksi.

Viikonlopun ratsioita tehneet poliisit huomasivat olevansa yllättävän epäsuosittuja humalaisten ulkomaalaisturistien keskuudessa. Sosiaalisesta mediastakin löytyy kommentteja ratsioista, jotka kirjoittajien mukaan ovat haitaksi Thaimaan turismille. Jotkut valittelivat sitä, että heidän katsomansa jalkapallo-ottelu keskeytyi ratsian vuoksi.

Epäsuosiosta huolimatta poliisi ilmoittaa jatkavansa baariratsioita.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: