+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Aiemmin tällä viikolla uutisoimamme ulkomaalaisilta rahaa vastikkeettomasti perinyt viisumitoimisto sai molempiin toimipisteisiinsä viranomaisvieraita.

Toinen toimipisteistä sijaitsee Koh Kaewissa ja toinen Wichitissä. Poliisin ja Immigrationin viranomaiset kävivät iltapäivällä 29.6. Koh Kaewin alueella sijaitsevalla asuntoalueella sekä Wichitin Soi Thep Anusornilla sijaitsevassa liikehuoneistossa, jotka molemmat on merkitty viisumitoimiston toimipisteiksi.

Kummastakaan paikasta ei löytynyt ainuttakaan ihmistä ja liiketoiminta toimipisteissä vaikutti olevan päättynyt. Soi Thep Anusornin alueen asukkaat kertoivat poliiseille yhtiön toimineen liiketiloissa ainoastaan noin kolmen kuukauden ajan, vaikka kaupparekisteriin yhtiö onkin merkitty jo vuonna 2014.

Turhaa urheilua. Siellä enää ketään ole…

He kertoivat nähneensä muutamia ulkomaalaisia koputtelemassa liiketilan oveen yrittäessään löytää jonkun, jonka kanssa jutella kesken olevista viisumiasioistaan, mutta ketään ei ollut koskaan paikalla. Eräs kertoi nähneensä kuinka yhden ulkomaalaisen poistuttua oven takaa oli sisällä piileskellyt thaimaalaisnainen tullut nopeasti ulos ja paennut liukkaasti paikalta moottoripyörällä. Naista ei ole seudulla sen koomin näkynyt.

Poliisista kerrotaan yhtiön osakkaiden olevan kolme thaimaalaista ja yksi ulkomaalainen. Kaikkien nimet ovat tiedossa ja nyt heitä haetaan kuulusteltaviksi.

– Elleivät he tule vapaaehtoisesti, haetaan heidät kuulusteltaviksi ja mikäli heitä ei haettaessa tavata, on seuraava vaihe pidätysmääräyksen antaminen, poliisipäällikkö Sarawut Chooprasit selvitti tutkinnan jatkumista.

Poliisit selvittämässä Phuket Expressin toimittajalle tutkinnan jatkotoimenpiteitä.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: