+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Astronomit rauhoittelevat kaikkia UFO -havainnon Prachuap Khiri Khanin provinssissa viime viikonlopun aikana tehneitä kertomalla sen mitä todennäköisimmin olleen säähavaintopallo.

Ensimmäiset havainnot tuntemattomasta lentävästä esineestä taivaalla tehtiin Bang Saphan Noista aina Prachuap Khiri Khanin kaupunkiin saakka perjantaina 15.4.

Useat ihmiset lähettivät lentävästä esineestä ottamiaan kuvia Facebookiin spekuloiden samalla, mikä esine mahtoi kyseessä olla ja miltähän planeetalta vieraat ovat tulossa. Tällä kertaa todellisuus oli kuitenkin tarua arkisempaa. Maasta  se oli tullut ja maahan sen piti jälleen palaaman.

Tarkempi tutkimus pilasi taas kerran hyvän tarinan.

Tutkittuaan ilmiötä teleskoopilla tulivat King Mongkut Science Parkin tutkijat Wa Korissa siihen tulokseen, että säähavaintopallohan se siellä UFOstelee. Tutkijoiden mukaan myös erilaisten vilkkuvalojen puute sekä muunkin valon olemattomuus osoittivat havainnon jos eivät nyt suorastaan jokapäiväiseksi, niin aika tavalliseksi kumminkin.

Kun havainnot kaiken lisäksi vielä rajoittuivat Prachuap Khiri Khanin provinssin alueelle, merkitsi se sitä, ettei pallo edes lentänyt kovin korkealla. Sen liikkumisnopeuskin oli niin alhainen, ettei kyseessä voinut olla minkään kv. avaruusaseman lähettämä satelliittikaan.

Thaimaan Suomalaisen lukijan hotellinsa aamiaispöydästä ottama kuva Bangkokin aamutaivaalta lauantaina 10.6.2017 klo 7.00 jäi selitystä vaille.

Tämänkertaisesta pettymyksestä huolimatta King Mongkut Science Parkin tutkijat kehoittavat ihmisiä jatkossakin kertomaan heille havainnoistaan, jotka luvataan tutkia yhtä tieteellisen tarkasti kuin nyt nähty säähavaintopallokin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: