+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tässä jälleen yksi tarina Pattayalle tulleesta turistista, jolle valkeni liian myöhään, ettei tuntematonta tyttöä pidä viedä loma-asuntoonsa, jossa lompakko ja arvoesineet ovat vapaasti vietävissä.

Brittiläinen Steven Mark Brown jakoi murheensa Jomtien Beach Roadin alkupäässä sijaitsevassa poliisiboxissa. Tarina oli muunnos tutusta teemasta: Jomtienin alueella sijaitsevan kerrostalon piha-alueella tavattu hehkeän näköinen naisihminen oli illan mittaan tullut tutuksi ja “jotenkin” nuo kaksi olivat sittemmin päätyneet Brownin asunnolle.

Toukokuinen ilta oli lämmin ja niinpä britti oli päättänyt käydä suihkussa, josta tultuaan hän oli päässyt mukaan Kalle Tappisen tutuksi tekemiin tunnelmiin. Poissa olivat tyttönen sekä miljoonan bahtin (n. 27.000 €) arvoinen Rolexin rannekello.

Se oli perintökello, britti murehtii poliisiasemalla.

Turisti yritti lähteä varkaan perään, mutta oli auttamattoman myöhässä ja niin edessä oli murheellinen reissu Dongtanin mutkan poliisin pakeille. Mies kyseli, josko poliisi voisi vaikka turvakameroiden avulla päästä tytön jäljille ja auttaa löytämään arvokkaan perintökellon.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: