+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Monen fitness -fanaatikon YouTubessa Leo and Longevity -nimellä tuntema amerikkalainen 34 -vuotias Laith Abdullah Algaz, alias Leo Rex löytyi kuolleena kotoaan eilisiltana 30.1, kertoi Pattayan poliisipäällikkö Kunlachart Kunlachai

Poliisipäällikön mukaan Soi Kor Phain varrella sijaitsevan talon muut asukkaat soittivat poliisille klo 20.30 heti Leon ruumiin löydettyään. He olivat huolestuneet, kun miehestä ei muutamaan tuntiin ollut kuulunut yhtään mitään eikä hän tullut avaamaan oveaan vaikka siihen kuinka koputeltiin. Leolla oli talossa oma, lukittava huone kylpyhuoneineen. Talon olohuone, keittiö, ruokailutilat ja terassi olivat asukkaiden yhteisessä käytössä.

Poliisin tultua paikalle he löysivät ruumiin, jonka yllä oli pelkkä t-paita. Ei mitään muuta.

Huoneen laatikoista ja kaapeista oli mitä ilmeisimmin etsitty jotain kovassa kiireessä.

– Miehen huone oli aika kaoottisessa kunnossa jonkinlaisen kotietsinnän tai paikkojen penkomisen jäljiltä, Kunlachart kertoi.

– Tavaraa oli ympäriinsä pitkin ja poikin makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Lisäksi sekä kylpy- että makuuhuoneen lattialla oli verta, jota näytti tulleen vainajan nenästä ja suusta. Kuolinsyyntutkijan mukaan Leo oli ollut kuolleena viitisen tuntia ennen kuin hänet löydettiin, poliisi jatkoi.

Todistajana kuultu neiti Aicha Humera Rattanaphan, 25, kertoi asukkaiden lopulta menneen Leon huoneeseen vara-avaimen avulla ja soittaneen poliisille heti huoneen ja ruumiin nähtyään.

Poliisi on toimittanut Leon ruumiin kuolinsyyn tutkijoille selvittääkseen, mitä Leolle tapahtui ennen tämän kuolemaa. Vainajan perheelle on jo ilmoitettu tapahtuneesta.

Alustavan tutkinnan jälkeen ruumis vietiin tarkempiin tutkimuksiin kuolinsyyn määrittelemiseksi.

Kunlachart vetosi median edustajiin olemaan repimättä mitään murhaotsikoita tai tekemään skandaalia asiasta, jonka tutkimukset ovat vielä täysin kesken.

– Odotetaan nyt ainakin ne kuolinsyyn tutkimuksen tulokset, hän sanoi.

Leo and Longevity YouTube -kanavalla on yli 123.000 tilaajaa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: