+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tuota armeijasta tuttua hyökkäyskäskyä toteutettiin kirjaimellisesti Chumphonin provinssissa reilu viikko sitten.

37 -vuotias Boonterm Ounkaew istuskeli torstaina 10.11. kaikessa rauhassa kotonaan ryypiskelemässä kaverinsa kanssa, kun hän kertomuksensa mukaan yht’äkkiä muistikin vaatehyllyllään lojuvan katkaistun haulikon, jonka oli ostanut ystävältään noin vuosi sitten. Hän oli ottanut aseen hyllyltä viedäkseen sen parempaan turvaan lukittuun autoonsa, mutta olikin autolle mennessään päättänyt lähteä näyttämään asetta laosilaiselle Somchaille, joka on hänen entisen vaimonsa uusi miesystävä. Uusiopari asui aivan naapurissa.

Boonterm Ounkaew.

Asettaan esittelemään Somchain kotiin saapunut Boonterm oli sitten “vahingossa osunut sormellaan liipasimeen siten, että ase oli lauennut”, kuulustelupöytäkirjassa sanotaan. Kyseinen vahingonlaukaus osui ex-vaimon uutta miesystävää suoraan jalkoväliin. Laukauksen uhri vietiin pikaisesti sairaalaan, jossa leikkausta suorittamaan ryhtyneet kirurgit totesivat vammat niin pahoiksi, että päättivät poistaa Somchain sukuelimet kokonaan.

Paikalle hälytettiin myös poliisi, joka takavarikoi Boontermin haulikon ja vei hänet mukanaan. Kuulustelukertomusta poliisit eivät hetkeäkään uskoneet ja nyt Boontermia syytetään laittoman tuliaseen hallussapidosta ja murhan yrityksestä.

Ampujan ja hänen entisen vaimonsa lähinaapuruus selittyy sillä, että he ovat osa isompaa porukkaa, jotka muuttivat Loein provinssista Chumphoniin valtion lottoarpoja myymään joitain vuosia sitten. Noin 30 henkilöä kahdesta eri suvusta ovat asuttaneet 35 asunnon rivitaloa Chumphoniin saapumisestaan lähtien. Naapurien mukaan Boontermilla ja Somchailla on ollut aivan normaalin tuntuiset välit ja molemmat ovat myyneet lottoarpoja. Somchai tosin lyhyemmän aikaa.

Somchai sairaalassa leikkauksen jälkeen.

Boontermillä ja hänen entisellä vaimollaan on kaksi yhteistä lasta.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: