+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Mahdollisuus voittaa arpajaisten pääpalkintona ollut timanttisormus sai väen Wat Yai Chanin temppelille Rayongissa sunnuntaina.

Osallistuminen vuosittaiseen almujenjakotapahtumaan on parina viime vuonna ymmärrettävistä syistä ollut vähän nihkeän sorttista. Ei ainoastaan Wat Yai Chanin temppelillä, vaan kaikkialla Thaimaassa. Tänä vuonna asiat ainakin Rayongissa olivat toisin.

Sadat ihmiset saapuivat temppelille jonottamaan lippuja arpajaisiin, joiden pääpalkintona tänä vuonna oli perinteisten tuulettimien, jääkaappien ja kuivamuonan lisäksi peräti 50.000 bahtin (n. 1.400 €) arvoinen timanttisormus. Ja kun kerran temppelillä oltiin, niin tuli se almupuolikin hoidettua ikään kuin siinä sivussa. Kukin kykyjensä mukaan, kuten Thaimaassa on tapana.

Timantin arpajaispalkinnoksi lahjoitti Ban Suan Somruethain omistava Somruethai Khumchart, 59, jonka hedelmätarha on tunnettu turistinähtävyys Rayongin provinssissa. Rouva Somruethai kertoi itse ostaneensa sormuksen 10 vuotta sitten hintaan 40.000 bahtia, mutta havainneensa samaa sormusta myytävän tänä päivänä 50.000 bahtin hinnalla.

Järjestäjät riemuitsevat almujenjakoseremonian onnistumisesta. Keskellä rouva Somruethai ja arpajaisten pääpalkintona ollut timanttisormus.

Edelleen hän kertoi olevansa joka vuosi mukana almujenjakotapahtuman järjestelyissä ja olleensa koronavuosien jälkeen hyvin huolissaan siitä, kuinka tämänvuotinen tapahtuma saa väen liikkeelle. Lääkkeeksi ongelmaan hän sitten päätti lahjoittaa sormuksensa arpajaisten pääpalkinnoksi.

Hyvin näytti toimivan.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: