+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tähän mennessä tilaajilta saamamme palaute kertoo selvästi, että maksullisten sisältöjen kanssa aasialaiset käytännöt ovat hieman erilaisia kuin Suomessa, joten tässä vähän tietoa tilaamisesta ja maksullisten artikkelien lukemisesta.

Tilaaminen

Käytä tilatessasi sitä sähköpostiosoitetta, johon haluat kaiken tilaustasi koskevan tiedon, mm. käyttäjätunnuksen ja salasanan lähetettäväksi. Tilausta tekemään pääset kätevimmin osoitteessa www.thaimaansuomalainen.com, josta tilausmahdollisuus löytyy jokaisen maksullisen artikkelin sivulta.

HUOM! Mikäli tilaat Thaimaansuomalaisen lahjaksi, on tärkeää käyttää tässä yhteydessä lahjan saajan sähköpostiosoitetta.

Tilauksen voi maksaa joko luotto- tai maksukortilla sekä omalta PayPal -tililtä, mikäli sellainen on.

Tilauksen maksaminen

Mikäli maksat tilauksesi kortilla, niin älä klikkaa niitä luottokorttien kuvia, kun maksuvaihtoehtoja kysellään, vaan mene sivun loppuun, josta löytyy linkki maksutapahtumaa varten.

Kun pääset valikkoon, jossa sinulta kysytään maksutapaa, niin valitse “luottokortti” ja anna sen jälkeen korttisi tiedot. Tapahtumissa eteenpäin johtava painike löytyy aina sivun lopusta.

Maksullisten sisältöjen lukeminen

Maksun suoritettuasi saat meiltä sähköpostia, jossa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Tarvitset näitä kirjautuessasi maksullisia artikkeleja lukemaan.

Halutessasi kirjautua, klikkaa painiketta “My Account“, joka pöytäkoneista löytyy Hans Lankarin ison mainosbannerin yläpuolelta ja mobiililaitteissa sen kolmeviivaisen valikon takaa. Huawein MediaPadissa se valikko on näytön vasemmassa yläkulmassa.

Täytä tämän jälkeen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi päästäksesi lukemaan maksullisia artikkeleita. Maksullisten sisältöjen tilaajana voit halutessasi myös kommentoida kutakin artikkelia jutun alla olevassa kommenttikentässä.

Unohtuiko salasana?

Mikäli kirjaudut tilillesi klikkaamalla “My Account”, etkä muistakaan salasanaasi, tai saamasi salasana ei jostain syystä toimi, niin valikosta löytyy myös linkki otsikolla “Unohtuiko salasana”, jota klikkaamalla voit vaihtaa salasanasi.

Uusi salasanasi lähetetään sinulle siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille tilausta tehdessäsi ilmoittanut.

Mikäli näistä ohjeista ei ollut apua, niin ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen toimitus@thaimaansuomalainen.com, niin katsotaan yhdessä, mistä kiikastaa.

Hyviä lukuhetkiä!

1 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: