+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattaya on siitä mukava kotikaupunki, että täällä törmää vielä vuosien jälkeenkin aina uusiin ihmeisiin.

Ensimmäiseksi esimerkiksi kelvatkoon moni-ilmeinen Mabprachanin tekojärvi, jonka ympäriltä löytyy niin luontoa kuin temppeleitäkin. Järven ympäri kulkevaa pyöräilyreittiä pitkin on mukava tutustua sen monimuotoisuuteen aivan omaan tahtiin. Moni tulee mopolla tai autolla.

Muita hyviä käyntikohteita ovat mm. Phornprapha Botanical Garden, Yannasangwararmin temppelialue, Viharn Sienin kiinalainen museo ja Maha Chakri Phiphatin pagodi.

Tämä Thaipaleella -lehden kannessakin esiintynyt patsas löytyy temppelialueelta tekojärven maisemista.

Iltapäiväkahvilla kannattaa käydä ainakin Sattahipin Coffee Beach caféessa ja lähempänä vaikka Paboon Caféessa.

Paikallinen Iisakin kirkko löytyy Nakluasta. Sanctuary of Truthin rakentaminen alkoi vuonna 1981 eikä se ole valmis vieläkään. Koiranleuat väittävät sen johtuvan siitä, että totuus on thaimaalaisille liian vaikeasti käsiteltävä asia, mutta kannattaa käydä katsomassa, mikä on se lopullinen totuus tässäkin asiassa.

Mielenkiintoinen, joskin vähemmän tunnettu näyttely löytyy paikasta nimeltä Art in Paradise. Sieltä saa ikimuistoisia lomakuvia.

Art in Paradise.

Tähän kun lisätään vielä Royal Garden Plazassa toimiva Ripley’s Believe it or not -näyttely, niin tekemistä ja näkemistä riittää varmasti tällekin viikolle.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: