+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kun nyt kerran tälle katu- ja tietöiden linjalle lähdettiin, niin kerrottakoon myös, että Thepprasit Roadilla ei valmista tule ennen heinäkuuta.

Vaikka projektin alussa meille yritettiinkin uskotella töiden etenevän aikataulussa, niin nyt on kaupungintalonkin pakko myöntää, että näin ei ole. Johan tuon näkee paljaalla silmälläkin.

Viimeisin tieto viemäriurakoinnista vastaavalta urakoitsijalta on, että jalkakäytävien uudelleen päällystämiseen menee vielä ainakin seitsemän viikkoa. Thepprasit Roadin katutyöt alkoivat marraskuussa 2021 ja niiden piti olle valmiina tämän vuoden toukokuussa. Dream on.

Ei siellä Thepprasitillakaan oikein suju.

124 miljoonan bahtin (n. 3,5 meur) budjetilla aloitettu projekti on tämän hetkisten tietojen mukaan valmis vasta heinäkuussa 2023, mutta esimerkiksi Walking Streetiltä saatujen kokemusten perusteella voidaan vuosiluvuksi vaihtaa saman tien 2024. Jos vielä silloinkaan.

Thepprasitilla kärsitään samasta ongelmasta, josta kirjoitimme eilen Nakluassa. Viemärinkannet sojottavat senttimetrejä korkeammalla kuin kadun pinta. Ongelma on korjattavissa uudelleenasfaltoinnilla, joka viivästyttää valmistumisaikataulua entisestään.

Nyt on jo Chonburin kuvernöörikin puuttunut asiaan ja ilmoittanut, ettei Thepprasitin kaltaisen pääväylän luokaton työnlaatu voi olla hyväksyttävissä.

Tässä menee vielä ainakin seitsemän viikkoa ja sitten alkaa varmaan se uudelleen asfaltointi.

Kaupungintalolla on kohta paljon selitettävää aiheesta millä perusteilla näitä urakkasopimuksia on tehty. Jokainen on aikataulusta myöhässä ja työn laatu kelvottoman ja täysin kelvottoman väliltä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: