+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Hua Hinin Standard -hotelli menestyi hienosti Travel + Leisure -lehden World’s Best Awards 2022 -lukijaäänestyksessä.

Saavutuksen arvo nousee, kun otetaan huomioon, että The Standard Hua Hin avasi ovensa matkailijoille vasta joulukuussa 2021. Reilun puolen vuoden aikana paikka on noussut listoille seuraavasti:

#1 Kaakkois-Aasiassa

#7 koko Aasiassa ja

#35 koko maailmassa

The Standard Hua Hinin uima-allasaluetta on näillä sivuilla jo aiemminkin esitelty, mutta hyvää kannattaa näyttää useammastakin kulmasta.

Lukijaäänestyksessä oli mahdollisuus antaa täydet 100 pistettä täydellisille hotelleille ja kun The Standard Hua Hinin saaliiksi tuli 97,38 pistettä, niin ehkä se kannattaa ihan vaan kiinnostuksesta käydä vilkaisemassa. Samalla voi pohtia, mitä pitää tehdä saadakseen esimerkiksi 98 tai 99 pistettä?

Travel + Leisure -lehden lukijat äänestävät vuosittain matkailijan kokemusten perusteella parhaat hotellit, lentoyhtiöt, kaupungit, saaret, risteilylaivat, safarit jne. Arvosteluperusteina hotelleissa käytetään mm. hinta-/laatusuhdetta, ruokaa, huoneiden varustelutasoa, hotellialueen palveluita, kulkuyhteyksiä ja nyt kun tämä tuli mainittua, niin The Standard Hua Hin oli koko maailman ykkönen, mitä tuli hinta-/laatusuhteeseen.

Iltatunnelmaa hotellin illallisravintolassa.

Hua Hinin Standard -hotelli on osa maailmanlaajuista ketjua, jonka hotelleja löytyy ainakin Malediiveilta, Lontoosta, New Yorkista ja Ibizalta. 29.7. avataan The Standard myös Bangkokissa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: