+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Näille vähintään neljän tähden tasossa matkustaville julkaistava matkailualan erikoislehti Condé Nast on sisällyttänyt huahiniläisen The Standard -hotellin vuoden jännittävimpien uusien hotellien joukkoon.

Condé Nast tunnetaan lähinnä äveriäiden omatoimimatkailijoiden julkaisuna. Lehdestä löytyy tietoa matkakohteista heille, joille vain paras välttää ja jotka lomillaankin haluavat viettää aikaansa mieluiten vertaistensa parissa. Lehti on aiemminkin esiintynyt Thaimaan Suomalaisen sivuilla, lähinnä vuosittain julkaisemiinsa listoihin liittyen. Thaimaalaiset lomakohteet kun perinteisesti ovat olleet lehden arvostamia. Nytkin The Standard oli niiden ainoastaan 17 hotellin joukossa koko Aasiassa ja Australiassa, jotka saivat maininnan osakseen.

Arvosteluissaan Condé Nast sanoo The Standardin tuovan “ripauksen nuorekasta energiaa” Hua Hiniin. Erityiskehuja saavat paikan kalustus, puutarhat sekä uima-allasalue. Toki joissain huviloista on omakin uima-allas, mutta niiden alueilla eivät pääallasalueen kahden ravintolan tarjoilijat kiertele toimittamassa lomastaan nauttiville huikopalaa ja eksoottisia drinkkejä.

Aika pieniä ovat nuo pikkuhuviloiden omat uima-altaat hotellin allasalueen altaaseen verrattuna, voidaan todeta, jos ei yhtään kateellisia olla…

Joulukuussa 2021 avattu The Standard Hua Hin on lyhyessä ajassa tullut tunnetuksi tapahtumistaan, joiden joukkoon kuuluu niin terveysviikonloppuja, taidenäyttelyitä, konsertteja kuin uima-allasbileitäkin. The Standard -ketjuun kuuluvia hotelleja löytyy maailman ykköslomakohteista, kuten Miami Beach, Malediivit, Lontoo ja New York. Nyt myös Hua Hinissä ja kohdakkoin hotelliketjun tiedotuksen mukaan Bangkokissakin.

Ketjun nettisivut löytyvät osoitteesta www.standardhotels.com ja Hua Hinin hotellin Facebook -sivuille pääset tästä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: