+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Nyt voit maksaa niin lehti- kuin kirjatilauksesi myös suoraan Maijagizmon suomalaiselle tilille Nordeassa. Olemme lisänneet maksuohjeen sille sivulle, josta normaalisti siirrytään PayPal -maksuun. Mikäli haluat käyttää Nordea -vaihtoehtoa, niin sinun ei tilauksen tehdäksesi tarvitse jatkaa enää “Siirry maksamaan” -linkin avulla mihinkään, kunhan kopioit itsellesi sen Nordean tilinumeron ja hoidat sen jälkeen maksun sinne haluamallasi tavalla.

Laita maksaessasi viestikenttään se sähköpostiosoite, johon haluat lehtitilauksen kohdistuvan tai kirjoja tilatessasi kirjan nimi. Kirjoja tilatessa niiden toimitusosoite on tärkeää olla tilauksen mukana. PayPalin kautta maksettaessa nuo tiedot välittyvät meille automaattisesti.

Nämä muutokset astuivat voimaan 20.01.2021.

Huomaathan, että kirjojen ja kohdakkoin muidenkin myytävien tuotteiden alennetut “Member discount” -hinnat koskevat ainoastaan Thaimaan Suomalaisen tilaajia.

Suomessa kun tilataan jotain suomalaiselta yritykseltä, niin kuvaan astuu mukaan myös arvonlisävero. Jouduimme Nordean tiliä varten perustamaan suomalaisen yrityksen nimeltä T:mi Maijagizmo ja niinpä tilaushintoihin tulee lisäksi ALV, jonka osuuden olemme lisänneet vanhoihin tilaushintoihin.

Periaatteessa lehti- ja kirjatilausten pitäisi olla alennetun ALV:n piirissä, mutta koska emme ole asiasta täysin varmoja, niin olemme toistaiseksi päätyneet nyt voimaan astuneisiin hinnankorotuksiin. Ei pitäisi olla kallista vieläkään.

Vuositilauksen uusi hinta on toistaiseksi 12 €. Mikäli joudumme 24 % arvonlisäverotuksen piiriin, niin hinta tulee vielä nousemaan jonkin verran.

2 comments

    1. A. Juhana Keronen

      Siinäpä se, kun thaimaalaisen kustantamon suomenkielistä EU:n ulkopuolella ylläpidettyä nettilehteä myydään eri puolilla maailmaa asuville suomenkielisille lukijoille, niin ennakkotapauksia, joihin päätöksissä voitaisiin tukeutua, on aika vähän. Ja siitä se vasta soppa syntyisi, jos itse alkaisimme säveltää kaikille omia ehtoja. Näillä mennään toistaiseksi.

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: