+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

The State Railway of Thailand (SRT) ilmoittaa kehittelevänsä parasta aikaa uusia junavaunuja, joiden etuosaan tulee kahdeksan super luxury -istuinta ja taaemmas 17 luxury -paikkaa.

Uusien junavaunujen ajatuksena on nostaa junien matkustusmukavuutta ennennäkemättömälle tasolle muissakin kuin erikoisjunissa. Vaunut on tarkoitus ottaa käyttöön normaaleissa junavuoroissa, jahka ne ovat täysin valmiita ja testattu.

Projektin tarkoituksena on paitsi lisätä junamatkailun suosiota Thaimaassa, niin myös kasvattaa Thaimaan rautateillä operoivien junien kotimaisuusastetta.

– Noin 40 % näiden vaunujen materiaaleista on kotimaista alkuperää ja sen ansiosta niiden tekeminen tulee noin 30 % halvemmaksi kuin tuontivaunut, kertoo SRT:n apulaisjohtaja Siripong Preutthipan.

Eipä tuo ulospäin niin kummalliselta näytä, mutta sisältä luvataan löytyvän lisäarvoa matkaan kuin matkaan. Luotijunia odotellessa.

Sisustuksen ideana on apulaisjohtajan mukaan se, että ne kahdeksan superluksus -paikkaa vastaisivat mukavuudeltaan ja palvelultaan lentokoneiden ykkösluokkaa ja luksus -paikat ovat sitten SRT:n vastine lentoliikenteestä tutulle businessluokalle. Sanomattakin on selvää, että vaunuihin tulee UV-C -ilmanpuhdistusjärjestelmät ja 5G -pohjaiset info-/viihdekeskusjärjestelmät.

Vaunujen ulkonäöstä päätellen niitä ehkä tullaan liittämään noihin pikkukuvassa näkyviin Japanista lahjoituksena saatuihin juniin?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: