+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

On tullut aika ilmoittaa Thaimaan Suomalaisen toimituksen väliaikaisesta muutosta Suomeen.

Toimitustyötä tehdään Suomessa syyskuun alusta alkaen, mutta avustajat ja ns. vinkkimiehet toimivat edelleen Thaimaassa. Ainoa lukijoille näkyvä muutos toiminnassamme tulee olemaan se, että kun lehteä aiemmin on toimitettu klo 05 – 11 Thaimaan aikaa, niin nyttemmin se tulee olemaan klo 05 – 11 Suomen aikaa.

Thaimaassa toimivat avustajamme jatkavat kaikki hommiaan entiseen malliin, joten lukijoille lienee aivan sama, toimitammeko me Thaimaa -aiheisia uutisia esim. Bangkokista, Phuketista tai Chiang Maista Pattayan Buddha Hilliltä vai Lahden keskustasta käsin.

Myös MaijaGizmon muut toiminnot, Lucky taxi & tour service sekä Lucky Laundry jatkavat toimintaansa entiseen malliin, mutta printtilehdet Pattayan Suomalainen ja Hua Hin/Cha-Am Suomalainen eivät tulevana talvena ilmesty. Niiden osalta palaamme asiaan talvikaudella 2021 – 2022.

Kahden kerroksen väkeä

Suomessa vietettävän talven tai vuoden aikana aiomme tutustua Suomessa asuviin thaimaalaisiin. Haluamme käydä thaimaalaisyhteisöissä pitkin Suomea, tehdä juttua heistä ja heidän toimistaan. Haastatella ihmisiä, jotka ovat myötävaikuttamassa thaimaalaisten sopeutumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan ja ennen kaikkea kirjoittaa Suomen kansalaisille siitä, että kaikki maahanmuuttajat eivät ole patalaiskoja pakolaiskeskuksissa keskikaljaa lipittäviä armeijakarkureita.

Thaimaalainen ihminen kun on tunnettu kurinalaisuudestaan, ahkeruudestaan ja yleisesti myös sopeutumiskyvystään. Aivan toisin kuin jotkut muut.

Tiedotamme tästä muutosta siksi, että meillä mielestämme on vastuu tekemisistämme ainakin niille ihmisille, jotka ovat maksaneet Thaimaan Suomalaisen sisällöistä. Teidän tulee tietää, missä kulloinkin mennään. Nyt mennään “Lahes”.

Teidän kanssanne on meillä ollut vuonna 2005 alkanut hieno matka ja me toivomme sen jatkuvan vielä monta monituista vuotta. AY 142 laskeutuu Helsinki-Vantaalle 31.8. aikataulun mukaan klo 15.15. Thaimaan Suomalainen ei päivity maanantaina eikä tiistaina.

Tuus,

Gizmo & Luck

HIVPointin toimitusjohtaja Jukka Kerosta on myös siunattu thaimaalaisella vaimolla, joten he saanevat meistä noin vuoden mittaisen kestoriesan. Tässä Jukka ja Luck keskustelemassa HIVPointin kanssa tekemämme yhteistyön muodoista Helsingissä.

2 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: