+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kuten niin monen muunkin, on meidänkin reagoitava tuotteiden ja palveluiden kallistumiseen niin Suomessa kuin Thaimaassakin.

Meillä on onneksi vielä muutama hihaässä, joiden avulla viivästytämme hinnankorotusten voimaantuloa.

Tilaajapuolella hinnankorotuksia voivat vanhat tilaajat siirtää uudistamalla vuositilauksensa ennen vappua hintaan 12 €. Mikäli maksat maksullisen tilauksesi Maijagizmon Nordean tilille, niin me voimme jatkaa tilausta nykyisen tilauksen päättymispäivästä vuodella eteenpäin. Toisin sanoen, mikäli voimassa oleva tilauksesi päättyy esim. heinäkuussa 2023, niin maksamalla uuden vuositilauksen Nordeaan ennen vappua, saat sen päättymään vasta heinäkuussa 2024. Uudet tilaajat voivat tilata vielä ennen vappua maksullisia sisältöjä hintaan 12 €/vuosi ja vapun jälkeen hinta on 15 €/vuosi. Korotus on euroissa ainoastaan kolme euroa, mutta prosenteissa hurjat 25 %.

Ilmoittajapuolella hintojen korotus tulee toteutettavaksi kahdessa erässä siten, että Suomen ilmoitushinnat tulevat nousemaan 1.5. ja Thaimaassa ne nousevat 1.11. Olemme kuluneen viikon ajan soitelleet vanhoille ilmoittajillemme tarjoten heille mahdollisuutta uusia bannerimainoksensa vanhaan hintaan vielä ennen vappua. Meillä kun on aina uskottu mieluummin vanhojen asiakkaiden palkitsemiseen kuin uusille tehtäviin erikoistarjouksiin. Soittelu jatkuu perjantaihin 28.4. saakka.

Samaan päivämäärään mennessä myös mahdolliset uudet ilmoitusasiakkaat voivat olla meihin yhteydessä, mikäli haluavat yli 300.000 asiakaskontaktia (maaliskuussa 2023 yht. 310.520) kuukaudessa Thaimaasta, thaimaalaisista tuotteista ja palveluista kiinnostuneista lukijoistamme vielä ennen vappua voimassa olevilla hinnoilla. Tarjolla on 3 kk:n, 6 kk:n ja vuoden mittaisia mainospaketteja. Uusille emme valitettavasti ehdi ennen vappua soitella, koska vanhoissa on ensi viikolle ja tälle iltapäivälle aivan riittävästi tekemistä.

Ne ilmoitushinnat tulevat nousemaan ehkä 15 %. Lopullista päätöstä ei vielä olla tehty, koska itse olen sitä mieltä, että 10 % riittää tähän lähtöön ja Luckin mielestä vähintään 20 % pitää korottaa, ettei heti tarvitse olla uudestaan korottamassa, koska tälle hintojen nousukehitykselle ei loppua näy. Se 15 % ennakoi tulevaa kompromissia.

Mutta sitä odotellessa hyvää vappua kaikille. Mekin juhlistamme työn päivää pitämällä toimitusten ovet suljettuina 1.5.

Gizmo

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: