+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

CCSA:n nimittämä alakomitea on päättänyt jatkaa Thaimaan hätätilalakien voimassaoloa vielä kahdella kuukaudella marraskuun loppuun saakka ja siirtää Bangkokin sekä neljän muun provinssin avautumista ulkomaalaisille matkailijoille marraskuun 1. päivään. 

Kokouksessa puhetta johtanut kansallisen turvallisuusneuvoston johtaja, kenraali Nattapon Nakpanich allekirjoitti päätöksen, joka vielä muodollisesti vaatii CCSA:n hyväksynnän maanantaina 27.9, mutta on nyt käytännössä selvä asia. Ei Bangkok, eivätkä Chiang Mai, Chonburi, Phetchaburi ja Prachuap Khiri Khankaan avaudu 1.10. Marraskuulle meni.

Nyt nähty CCSA:n tiedotusnäytös oli siinä mielessä suoraan oppikirjoista, että ensin annettiin kaikkien muiden meuhkata ja lausua, mitä sylki suuhun toi ja sen jälkeen ensin varovasti vihjaistiin, että CCSA saattaa olla siitä lokakuusta vähän toista mieltä ja torstaina 23.9. vasta ensimmäisen kerran sanottiin suoraan, että marraskuun 1. päivä voisi olla mahdollinen avautumispäivä, mikäli rokotukset saadaan valmiiksi syyskuun loppuun mennessä. Sitten, kun päätös tehtiin, se tehtiinkin perjantain sijasta jo torstai-iltana ja sekin täytyy vielä hyväksyttää ennen päätöksen voimaan saattamista.

Thaimaan Suomalaisen veikkaus on, että vielä maanantainakin ilmoitetaan päätöksen vahvistamispäätöksen vaativan vielä hallituksen siunauksen tiistaina 28.9. pidettävässä kokouksessa.

Samalla voidaan viheltää poikki meidän omakin uhkapelimme. Toimituksen muutto takaisin Thaimaahan siirtyy näillä näkymin marraskuulle.

Näihin maisemiin ei sitten palattukaan lokakuussa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: