+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaan Suomalainen kerää tulevan talven aikana tietoa Suomessa toimivista thaimaalaisyhteisöistä.

Haluamme oppia tuntemaan kaikkea Suomessa toimivaa thaimaalaista. On se sitten Thai -ravintola, kauppa, yhdistys tai ihan vaan joku paikka, jossa sen kulmakunnan thaimaalaisilla on tapana kokoontua. Myös erilaiset Suomessa järjestettävät Thaimaa -aiheiset tapahtumat kiinnostavat meitä kovasti.

Tähän asti olemme tehneet juttuja ainoastaan Thaimaassa asuvista suomalaisista, joten nyt on korkea aika ottaa mukaan myös Suomessa asuvat thaimaalaiset.

Joten mikäli sinulla itselläsi tai jollain tuttavallasi on mielestäsi kiinnostava tarina kerrottavanaan, niin ota yhteyttä joko

suomeksi Gizmo 041 715 1972 tai thaiksi Luck 041 715 3654

ja olemme paikalla ennen kuin arvaatkaan. Eteläsuomalaisissa kaupungeissa parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

LAHJAVINKKI: Anna thaimaalaiselle puolisollesi unohtumaton syntymäpäivä-, hääpäivä- tai muu merkkipäivälahja ja soita Thaimaan Suomalaisen toimittajille. Julkaistua juttua on mukava selailla vielä vuosienkin kuluttua.

Onhan se elämä täällä muutakin kuin marjanpoimintaa. Niistä asioista haluamme teille lukijoille kertoa.

4 comments

 1. Helmi Kyllönen

  Kiitos! Hyvästä tiedottamisesta. Sellaisen asian kun vielä Thaimaan hallitus saisi kuntoon. Kun suomalaisila on paljon asuntoja Thaimaassa joissa he haluavat käydä ,koska asiat on oltava kunnossa siellä päin. Pitäisi päästää terveet Suomen kansalaiset maahan ,lääkärintodistus mukanaan, he voisi mennä vaikka karanteeniin omaan asuntoon. On muutoin vaikea hoitaa asioita täältä suomesta. Tässä yksi miete vain!

  1. Olavi Viikki

   Tuohon aiheeseen voi vielä mennä aikaa ennen kuin Thaimaan hallitus suostuu päästämään ihmisiä tänne omille asunnoilleen.Karanteeni omalla asunnolla ei ole mitenkään valvottavissa eikä ainakaan tässä vaiheessa tule siihen suostumaan.Ihmiset tuppaa olemaan sellaisia että se karanteeni vähitellen alkaa lipsumaan ja silloin siitä ei ole mitään hyötyä kenellekkään.Hallitus on osoittanut karanteenihotellit sitävarten käyttöön ja rahastaa ihmisiä niiden käytöstä.

 2. Eero Rajaniemi

  Tämä on tosi kiva juttu, kun saadaan tietoja thaimaalaisista suomessa. Kannatan lämpimästi, jatkakaahan samaan malliin.

  Muutenkin näitä artikkeleita mukava lueskella. Kiitos toimitukselle.

  Kun nyt vaan tämä koronakirous loppuisi ja pääsisi taas maahan.

  EMR

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: