+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Sotaa käyvän Venäjän vastaveto kutsuntoja vältteleville kansalaisilleen on äskettäin Thaimaan kanssa solmittu luovutussopimus.

Hallitus hyväksyi tiistaisessa 14.3. kokouksessaan sopimusluonnoksen Venäjän kansalaisten palauttamisesta Venäjälle tapauksissa, joissa nämä ovat tulleet maahan kutsuntoja vältelläkseen. Aika näyttää, alkavatko nuo nyt suunnata vaikka Filippiineille sikäläistä kulttuuria rikastuttamaan?

– Sopimuksen tarkoituksena on tiivistää maiden välistä yhteistyötä rikosten torjumiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi, kertoi hallituksen tiedottaja Rachada Dhnadirek.

Hän jatkoi kertomalla sopimuksen olevan hyvin samankaltainen kuin ne luovutussopimukset, joita Thaimaa on tehnyt muidenkin maiden kanssa.

Viimeisten tietojen mukaan Venäjä aikoo pakkovärvätä 400.000 uutta miestä Ukrainan rintamalle, vaikkei varusteita riitä nykyisillekään.

– Luovutussopimusta ei tarvitse hyväksyttää parlamentissa, koska se ei vaikuta Thaimaan maa- tai merialueisiin, talouteen, yhteiskuntaan, kauppaan tai sijoituksiin, hän sanoi.

Uutistoimisto Al Jazeeran mukaan venäläiset ostivat peräti 40 % kaikista Phuketissa vuonna 2022 myydyistä asunnoista. Sama lähde kertoo monen paenneen kutsuntoja tai talouspakotteiden runtelemaa Venäjää ja suunnittelevan muuttoa Thaimaahan.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: