+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Marraskuussa Thaimaa aukeaa ainakin kahdesti rokotetuille!

Moni onkin jo aloittanut matkavalmistelut, lippuja hommataan ja hotelleita katsellaan. Kesäkamppeet, aurinkorasvat ja muu matkakama laukkuun ja siiville – pian on jo lämpimässä. Osalla matkalaisista saattaa takaraivossa piileskellä myös epäilys siitä, että matkan aikana saattaa seksin harrastaminen tulla ajankohtaiseksi.

Jos näin on, kannattaa tarpeellisten tavaroiden joukkoon lisätä kestopakkaus Saksassa valmistettuja laadukkaita kondomeja. Tämä on fiksua useammastakin syystä, joista yksi on hieman yllättäen hinta.

Nyt on nimittäin Thaimaan Suomalaisen lukijoille lyömätön tarjous yhteistyökumppaniltamme Pointshoppingilta: 25 kpl kondomeja hintaan 9,90 + postikulut ja 50 kpl kondomeja hintaan 15,90 + postikulut.

Jos vertaa hintaa vaikkapa thaimaalaisten apteekkien tai erilaisten “sevenelevenien” myymiin kolmen kappaleen pakkauksiin, niin samasta määrästä saa parhaimmillaan Thaimaassa pulittaa jopa tuplahinnan. Muita syitähän ovat esimerkiksi laadunvarmistus CE -merkillä ja isojenkin kokojen saatavuus.

Tutustu tarjoukseemme tältäkin sivulta löytyvästä bannerista tai tästä linkistä.

Ei vara venettä kaada! Terv. HIVPoint.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: