+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Royal Phuket Marinassa 12.-15.1. järjestettävän venenäyttelyn järjestäjä JAND Events sanoo tiedotteessaan palauttavansa Phuketin maailman veneilykartalle.

Näyttelyn aikana on tarkoitus esitellä pelkkien veneiden lisäksi Phuketin veneilijöille tarjoamia mahdollisuuksia niin maissa kuin merelläkin. Eräänlainen kelluva lifestyle -näyttely.

Tiedote jatkuu kertomuksella, jonka mukaan veneilijät esimerkiksi Hong Kongista ja Singaporesta pitävät aluksiaan jossain Phuketin neljästä marinasta ja lentävät sieltä tänne veneilemään. Phuket kun on alle neljän tunnin lentomatkan päässä erittäin suurelle osalle maapallon väestöstä.

Näyttelyssä voi tutustua 50 erilaiseen veneeseen sekä lisäksi erilliseen paviljonkiin, josta löytyy erilaisia veneilytarvikkeita ja -palveluita. Näyttelyalueella on myös elävää musiikkia ja muuta ohjelmaa. Erityishuomio on kiinnitetty 14.1. Thaimaassa vietettävään lasten päivään, jonka ohjelma on suunniteltu koko perheelle. Omanlaisensa näyttelyohjelma on myös Inter Continental Phuket Resortissa lauantaina 14.1. järjestettävä hyväntekeväisyysgaala.

Lopuksi vielä varoituksen sana kaikille nettisurfaajille. Älkää menkö Thailand International Boat Show’n nettisivuille. Toimituksen tietokoneiden suojaukseen käyttämät Freedome ja Total AV löysivät sieltä yhteensä kuusi haittaohjelmaa.

1 comments

  1. Reino Kaunisto

    Kiitos varoituksesta, olisin kyllä vieraillutThailand International Boat Show’n nettisivuilla ilman teidän varoitusta.

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: