+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Hallitus näytti alustavasti vihreää valoa uusille lottotuotteille tiistaisessa 14.3. kokouksessaan, mutta haluaa vielä tarkennuksia ennen lopullista päätöstä.

Käytännössä tämä merkitsee sitä, että televisiossa esitettävästä lottoarvonnasta tulee entistä pitempi, mutta myös voittojen määrä tulee nousemaan. Uudet tuotteet ovat nimeltään L6 ja N3. Molemmat digitaalisia.

Näistä N3 on sellainen, jossa pitää saada kolme arvottavaa numeroa oikein. Voittoluokat ovat kolme numeroa oikein oikeassa järjestyksessä, kolme numeroa oikein missä järjestyksessä tahansa ja kaksi numeroa oikein. Näiden lisäksi tulee vielä erillinen jackpot -voitto.

Uusia lottotuotteita myydään internetissä.

Numerosarjat ovat välillä 000 ja 999. Arpojen hinnaksi tulee 50 bahtia.

L6 puolestaan on hyvin samanlainen kuin nykyisin sekä digitaalisesti että paperiarpoina myynnissä oleva Thai -lottoarpa, mutta sitä myydään ainoastaan digiversiona. Juuri L6 on se, josta hallitus haluaa vielä lisäselvityksiä.

Huolenaiheina ovat lähinnä arpojen myyntikanavat sekä se, kuinka voitot tullaan maksamaan arvonnan onnekkaille.

Kysymykseen siitä, kuinka uudet lottotuotteet tulevat vaikuttamaan olemassa olevien lottoarpojen ylihinnoitteluun Government Lottery Officea (GLO) kokouksessa edustanut johtaja Noon Sansanakom vastasi nykyisten arpojen digitaaliversion jo alentaneen arpojen katumyyntihintoja huomattavasti.

Arpamyyjiä hymyilyttää, kun tulossa on lisää myytävää.

Kun Noonilta kysyttiin kuinka uudet lottotuotteet vaikuttavat ns. mafialottoarpojen myyntiin, ilmoitti hän luottavansa siihen, että jokainen myyty N3- tai L6 -arpa on pois ennemmin mafialotolta kuin GLO:n myymiltä lottoarvoilta.

Arpamyyjien tuloja koskevaan kysymykseen Noon vastasi heidän tulojensa mitä todennäköisimmin lisääntyvän, koska heille tullaan myöntämään oikeus N3 -arpojen myymiseen.

Arvonnat kaikkien lottotuotteiden osalta järjestetään edelleen joka kuukauden 1. ja 16. päivä.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: