+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Voittaja on 56 -vuotias mies, joka asuu Thalangin alueella.

Yleensä päävoiton suuruus on kuusi miljoonaa bahtia, mutta herra Srinuania onnisti, sillä hän oli vain kolme päivää ennen arvontoja ostanut kaksi lottoarpasettiä, joissa kummassakin oli voittava numeroyhdistelmä 121789. Niinpä voittosummaksi tulikin 12 miljoonaa bahtia eli noin 325.000 €.

Suomalaisiin loton päävoittoihin tottuneet eivät ehkä pidä summaa kovin kummoisena, mutta rahan ostoarvo Thaimaassa on aivan toinen kuin Suomessa. Esimerkkinä mainittakoon vaikka se, että kirjailija Neil Hutchison kertoo kirjassaan Rahasta lähimmäistäsi, kuinka paikallisilla baaritytöillä on tapana kuvitella, mitä kaikkea he tekisivät sinä päivänä, kun saavat kokoon 100.000 bahtia.

Pikkuvoitot voi käydä lunastamassa paikallisilta virallistetuilta lottoarpojen myyjiltä.

Herra Srinuan ei vielä tiedä, mitä kaikkea tekisi voitettuaan 12 miljoonaa bahtia.

Mikäli omiin käsiisi osuu voittanut lottoarpa, niin pienten voittojen kyseessä ollen voi sen kanssa mennä arvan myyjän luokse, mutta isomman voiton osuessa kannattaa ottaa yhteyttä paikallisen Veikkaus Oy:n eli Government Lottery Officen pääkonttoriin, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.

Herra Srinuan meni voittokuponkeineen Thalangin poliisilaitokselle, josta opastivat onnellista voittajaa lähemmäs loppuelämänsä tiliä.

Lotota voi myös netissä hintaan 80 bahtia/lottoarpa. Tällöin mahdolliset voitot saa ohjattua suoraan thaimaalaiselle pankkitililleen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: