+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

CCSA ei tunnu itsekään tietävän, mitä näiden Test & Go -ohjelman mukaisten Thailand Passien haltijoille pitäisi tehdä.

Ensin ilmoitettiin, että Test & Go laitetaan toistaiseksi jäihin, mutta kaikki sen ohjelman säännöillä Thailand Passinsa saaneet voivat tulla maahan juuri niillä ehdoilla, jotka alkuperäisessä Test & Go -ohjelmassa on määritelty.

Sitten ilmoitettiin, että takaraja maahantulolle on 10.1.2022. Tuli 10.1. ja tuli ilmoitus takarajan siirtymisestä 15.1. saakka. Perjantaina 14.1. CCSA:n apulaistiedottaja Apisamai Srirangson (pikkukuva) ilmoitti Test & Go -ohjelman mukaisen saapumisen maahan olevan vielä 15.1. jälkeenkin sallittua niille, joilla on siihen myönnetty lupa ennen ohjelman jäädyttämistä.

Paperit kourassa koneesta ulos ja tulotestiin, on homman nimi tänä päivänä.

Tiedottaja perusteli CCSA:n viimeisintä päätöstä kertomalla, että vasta 30 % niistä turisteista, joille se yhden yön karanteenin sisältävä Test & Go Thailand Pass oli myönnetty viimeistään 21.12.2021, oli tullut maahan ennen uutta vuotta. Uutena vuotena tämä määrä nousi 50 prosenttiin, joten puolet on vielä tulematta.

– Terveysviranomaiset ovat koko ajan tarkkailleet niin Test & Go kuin Sandbox -ohjelmankin säännöillä maahan tulleita turisteja, eivätkä usko Test & Go -turistien tartuntojensa puolesta kuormittavan terveydenhoitojärjestelmäämme liiaksi, Apisamai totesi.

 

0 comments

%d bloggers like this: